Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ja si obcas dam deprim,ale pocula som aj o lepsich tabletkach na upokojenie.tie s obsahom lubovnika su prirodne,vyskusajte tie,mozno v zaciatkoch dopresie a uzkosti pomozu.
anita, Anna a kráľ.
Niečo pozitvne.Kráľ,ach ten kráľ..a kráľove oči :-)
matelko,sa necuduj,ze si na nas myslel cely den,vsak sme 100 krat lepsie ako tie vase hadave zienky v praci.pozdrav ich,ze si ta nedame.pripravy v plnom prude,ale ja nemam tazkosti sa vychystat a vychytit aj za jeden den.xi xi
matelko,ahoj.
tak ty sa chces naplno vytazit?pozor,lebo miksinka pride na lyzovacku,aby si mal na nu cas!pozor,pozor,aby si ju vladal vyniest na kopec!matelko,ja som kde pisala,ze si ma sokol?hladam,hladam...mailik ti asi pride zajtra.citala som,ze aj petemu chodi o den neskor.
Ahojte kocky a páni.
TAk ako sa dnes darilo?
MNe tak v pohode. Dnes som dostal v praci ponuku na dalsiu cinnost,musim si to premysliet, ci to budem casovo zvladat. Nechem sediet v praci od rana do rana.
Cim som Ta zajka sokol? Viem, ze niesom dokonaly, ale co uz. Som rad, ze som taky aky som. Uz sa pripravujes na odchod? A co dusicky?
Ozaj, vy vsetci, aky pocit mate z "dusiciek"? Z cintorinov?
Mne sa to velmi paci. Je tam tak pekne, to svetlo. Jedna sviecka moc nezasvieti, ale ked ich je vela, tak je to pekne.
A ten pokoj a ticho. A vecer potme....
A este ked tak ides po boku, pri kom citis istotu a teplo srdca...
Miksinka, velmi si ma potesila , ze si mi napisala mail, ale neprislo mi nic.
Tak mi je trosku smutno, ale tesi ma to, ze si aspon napisala. Mozno sa to odari inokedy. Uz teraz sa tesim.
Anitka a Ty ako?
Dievcence, myslel som na vas cely den. Az mam z toho strach(haha).
Jaka-Fakt klobuk dole, si silna a statocna zena. Vela chlapov sa moze schovat(ti by uz pili).
Tak ahojky a peknucky vecer. Zajtra pekny den, plny nadeje na stastie.
o 13.musim uz utekat!skoda!
miksinka,ahoj. To neviem,ale včera sme si dobre popísali s matelkom. Konečne! Myslela som si, že tu už nie si. Kedy začínaš pracovať?
ahoj anitka!!!uz nech sa ozve,ten nas frajusko,ze???
on to teraz naschval neurobi!!!xixi
ahojte. Tak ak by sa frájo náhodou ozval:
anita:
myslím si, že máš trošíčku vlniace sa vlasy, hnedé,šibalské, 170/80 váha. Podlhovastejšia trár, chudý nos a úzke modro-zelené oči.
pete:
176/80 krátke plavé vlasy, modrosivé oči, plný energie, ostré črty tváre, veľké ruky, jemne chlapské brucho
miksinka:
vysoky asi 1,80 m,a vaha asi 90 kg!Dufam,ze som to neprehnala,ale takto by si frajo mohol vyzerat super!mas pekne svalicky:)Potom hnede,alebo nie,radsej cierne vlasky,take kratke,nagelovane tak vselijak...a take sede,alebo modre,alebo zelene ocicka...oci a usta popisat neviem:(
zaja:
spinavy blond,stihly kedze popracuje viac,oci asi modre alebo sive.aj svaly si viem predstavit na jeho tele.vyska 180 a vaha neviem.
To je všetko. Frájo, tak nám napíš ale pravdu, lebo si to overíme u matelka :)))
zajka, ďakujem ale :/
na toho fraja som velmi zvedava,....frajo TAK UZ SA ODHAL!!!!!!!