Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mojo zlate,ty sa predo mnou hanbis???a to preco?ved vobec nemusis!
miksinka,o 10 min.budem zit,ano?pockaj ma tu
miksinka,ak si tu ta ja pridem o 10 min,pockaj ma tu,ano?
ahoj frajusko moj!ako sa mi mas?zijes este?
zajka a ty sa mi maj pekne kde budes,uzi si to,zarob si a spoznaj vela ludi.a kukni nam tu dakedy a napis nieco stiplavucke a mudrucke.ta a nezabudni co miksinka hovori,ze najlepsi kamoskovia na slovenku ziju.
alternativa,co tak si dat bananiky miesto sedenia pri pc?myslis,ze mi da miksinka kosom,ze neni som cernovlasy?kamaratom je to jedno,ako vyzeraju,nie?a najkamoske nemeckej uz duplom.sa ti miksinka nepacia blondavi nemecki suhajkovia?ak budes mat z toho mojho vyzoru depku,tak si daj babanik na zlepsenie naladky,ok miksinka?bo ja som blondiacik asi ma pete pozna osobne.len neviem ake je jemne chlapske brucho,pete.to je zarastene ako chlapske abo jemne ako hladke?
matelko ta ty tak v praci sa mas?ako kral medzi zenami?prisiel ti mail od miksinky-foto?
Co je TRYPTOFAN?
Je to esencialna /nenahraditelna/ aminokyselina, ktoru vyuziva mozog - spolocne s vit.B6, niancinom a horcikom - pre tvorbu serotoninu, jedneho z neurotransmiterov. Serotonin sa oznacuje za jeden z "hormonov stastia". Prave antidepresiva 3.generacie znizuju neziaduce uvolnovanie serotoninu z organizmu. Zabezpecuje prenos informacie pre spanok medzi mozgom a ostatnym telom.
Ako TRYPTOFAN pomaha organizmu?
Zabezpecuje prirodzeny spanok, znizuje vnimavost pre bolest, posobi ako neliekove antidepresivum, uvolnuje napatie a tlmi uzkost, pomaha zvladnut alkoholizmus a znizovat alkoholom vyvolane priznaky chemickych poruch v organizme.
Prirodne zdroje TRYPTOFANU: tvaroh, maso- hlavne morcacie, ryby, banany, susene datle, burske oriesky, jedla obsahujuce bielkoviny.
Caute vsetci, aj Vam som prisla ponuknut banan, s vysvetlenim preco. Je to prekopirovane z inej temy, kde asi nechodite. Pekny vikend vsetkym prajem, jasnacka ze bez depiek a mozno s bananikmi :D.
BANÁN
Účinky :Vďaka obsahu tryptofanu je vynikajúcim antidepresívom, ktorý pozitívne vplýva na náladu. Sú ideálne pre ľudí, ktorí potrebujú vytrvalosť, silu a sústredenie.Majú vysoký obsah magnézia (36mg/100g- na nervy, srdce) a draslíka (382mg/100g/ nevyhnutny pre cinnost srdca). Jeden-dva banány zlepšia náladu a pomáhajú zaspať.
miksinka,zaja,matelko a pete ahojte.aj ostatni kamoskovia.ta ja sa mam pred vami odhalit?ale ja sa hanbim trosku-hlavne pred miksinkou.seci pisete ako tatari si vsimam.mne nevadi,aspon neni som sam.ale viete,ja tak trosicku srandujem.sak mam dobru naladu.miksinka,ta neviem,ci chces poznat moju skutocnu tvar.aj ked nebudu vlasy cierne?a vyska taka vysoka?a vaha taka tazka?aspon moje ocka sa ti budu pacit.ani tvoje vlasky neni su ciernucke ani moje.neni sme rodina?
anita,to co ste hovorili o pocuvani bez slov:
Každý slyší, co říkáš.
Přátelé naslouchaji tomu, co říkáš.
Nejlepší přátelé naslouchají tomu, co neříkáš.
.
Pesimista je člověk, který si stěžuje na hluk, když příležitost zaklepe na dveře.
Laskavé slovo může být krátké a snadno se vysloví, a jeho ozvěna je přitom nekonečná.
Tak mne dnes den zacina skor ako inokedy.majte sa a nieco mi napiste,aby som mohla precitat.ahojky