Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Misha, tu teda vôbec nikoho neotravuješ.Ja som rád, že sem napíšeš. Takže keď tu budeš, tak nám daj vždy o sebe vedieť. Už som celý zvedavý, lebo ti držím palce s tou psychologičkou. Verím, že nájdeš v sebe toľko sily, aby si si našla novú.
anitka, ja ho nepoznám:-)..moc to tu nečítam:-((
pete, ja mám pocit, že vás sem prídem vždy len otravovať, vždy, keď sem prídem, tak mi je blbo:-(....
mishi, tak to urob ako ja: klapky na mozog, oči, jednoducho sa ten jeden tanier musí zjesť! To je tvoja zajtrajšia úloha. Musíš mať energiu a svaly. Mishi, potom v zime prídeš na lyžovačku k matelkovi, ano? Ale dovtedy musíš byť aspoň tak, ako si teraz. Inak ťa bude musieť niesť aj s lyžami hore svahom :)) Platí? Už sa tam chystá aj miksinka. Tam pochudneš na lyžiach. Nedá ti oddýchnuť! Je to taký veselý kamoš. Uvidíš.
Tak sa vyspi Misha a vyplač sa. Možno sa ti potom uľaví. Zajtra nám napíš, ako sa máš.
Anita, teším sa, čo mi zaja napíše, to je jasná vec. Anita, nemáš niekedy také stavy, že chceš plakať a nedá sa ti? Ty si teda v skutočnosti taká veselá kôpka?
ani, ja viem, že máš pravdu...ale...:-(
mishi, dobrú noc. Prosííím, daj si zajtra jeden tanier zeleniny. Nezabudni, radím ti najlepšie ako viem a určite lepšie, ako tvoja hlavička presmutná. Keď vydržíš, výsledok bude oveľa lepší, ako keď sa vzdáš.
ani, momentálne nechcem ani tú zeleninu a ovocie:-( Nechcem nič:-(..prepáč tie slová:-(
pete,
v inom fóre sme si nepísali, to som napísala ja anitke, aby si dala ten inzerát..
Ja už idem off, idem do sprchy, vypustiť konečne tie udržiavané slzy za dnešok...tak vám prajem krásny večer, dobre sa vyspinkajte..
Kamarátov nestraším!
Asi si jej zapasoval k povahe. Je tak veselá a ty vážnejší...neviem, neviem. Však uvidíme, čo ti do utorka napíše.
:))))
Normálne sa na to tešííím. Ty nie?
Aj ja sa smejem. Ešte dobre, že ju tu máme. Aspoň nás rozveselí!!
:))) určite by menila postoj kvôli mne :))) Teraz si zas pobavila ty mňa.
Anita, nech sa ti to teda podarí, ale dúfam, že mňa strašiť nebudeš :)