Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Neviem, ako sa mi darí. Dúfam dobre. Možno to zistím, keď sa niekto ozve. Bude sa mi lepšie dariť, keď sa niečím zamestnám. Tak budem ešte spokojnejšia sama so sebou a sama bez muža. Áno, chcem len voči mužom. Dúfam, že sa to dá. Mám jednu kamarátku, ktorá odstraší každého. Úmyselne. A zaja tiež...hoci, keď dnes písala, že ťa má veľmi rada...tak neviem, či nezmenila postoj.
:))
misha
Dnes 21:04
a toto bol nejaký preklep potom? Asi som to teda zle pochopil. Anita, ako sa ti darí tvrdnúť? Ide to? Chceš zatvrdnúť celkovo alebo len voči mužom? Budeš ich neznášať?
mishi, čo tá zelenina zajtra? A ovocie?
pete: misha
Dnes 21:00
:)))))))))
Ja si čítam aj iné témy, pete, a tam som sa dočítala, že aj mishkina mamina tu začala písať.
Dievčatá, zdá sa mi, že nechápem všetko, čo sa tu písalo. Anita, tebe radila misha, aby si si dala inzerát? Či si píšete aj v inom fóre? Neviem ani o Mishinej mame. Ona sem píše tiež?
mishi, ja som kedysi jedla s plačom, ale jedla som. Jednoducho som si povedala: nechcem, ale budem! Klapky na oči, na mozog, mechanika a papá sa. Inak to nejde...keď máš iné myšlienky. mishi, a zelenina? ovocie? To by si mohla jesť zajtra. Zo zeleniny sa nepriberá!! Telo si z nej vezme len enzýmy a vitamíny, minerály na prežitie. Čo mi napíšeš na tú zeleninu??
ani, ja som psychológov našla už veľa..
pete,
ja viem o svojej chorobe všetko, prečítala som o tom všetky knihy,ktoré existujú...aj web. adresy..Teóriu mám zmaknutú, ale tá prax...:-(
Mishi, možno by ťa mohlo baviť čítať o svojej chorobe. Našla by si tam niečo, čo by ťa inšpirovalo.
pete, presne tak je to. Všimla som si tiež mishin príspevok. mishi, hľadaj aj ty info. Ak chceš, môžeš si skopírovať všetky, ktoré nájdeš a pošli nám ich tu. Bude to tvoja D.Ú.
ani, ja viem, že teraz vám prídem úplne sprostá, ale mňa teraz nič nezaujíma:-( Celé dni sa len trápim, nič sa mi nechce a som stále unavená:-( Všetko, čo urobím, robím z donutenia:-( Ale rada nakupujem...a občas prechádzky...A vrátiť sa späť v chorobe? Ja som už tam, kde som bola, a s tými zlými myšlienkami je to horšie, než predtým:-(...To povedala aj psychol.
A to jedenie...zajtra Ti dám vedieť, či som jedla...