Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Mám pocit, že už neviem písať...ani to čo cítim, ani príbehy. Možno naozaj necítim nič, preto nemám o čom písať. Preto niekedy rozmýšľam, či vôbec položiť prsty na klávesy. Alebo je to len moja hlava taká prázdna? Ty si sa tiež zmenil. Akoby si to nebol ty. Vždy si prišiel s nejakou témou alebo otázkou, a mala som pocit, že si celý nažhavený diskutovať.

anita

Boli. Aj som ti o tom chcela minule napísať. Prečo je to asi tak. Buď je to tou emočnou prázdnotou, alebo som sa asi dostatočne vyrozprávala a pomohlo mi to. V tomto nemám vôbec jasno, pretože nič zásadné sa nezmenilo. Dokonca som sama so sebou nespokojnejšia ako som bývala kedysi. Ktomu mám pocit, že tu trávim veľa času a mám výčitky. A ty? Je to horšie, alebo sa to zdá len mne?

anita

No lebo si ju potreboval, pete, keď ti bolo horšie. Prečítaj si nejaké články o čokolke. Je to jeden veľký zdroj látok, ktoré zlepšujú náladu a ukľudňujú. Ak chceš, zajtra ti o nej môžem niečo napísať. Alebo pozajtra. podľa toho, ako sa dostanem k PC.

pete

Nechcel som písať, aj tak sa ti už zdá, že som sa pohoršil od kedy som písal prvý raz. Ale to sa možno ja len tek postupne otváram. Ty sa zatváraš, alebo sa zlepšuješ? Keď si sem začínala ty písať, tie príspevky boli vážnejšie.

anita

Najviac vtedy ho milujem, vystihol si to presne. Ale ak bude krásny dážď, dobrá atmosféra doma, tak ho budem mať rada aj zajtra.

pete

Ty si ju povzbudila hlavne. Ja tomu nerozumiem, ako si to dokázala? Máš aj nejaké abstinenčné príznaky?:))) Ja som v poslednom čase jedol dosť veľa čokoláady. A ja som ju nezvykol jesť.

anita

pete, keď si sa cítil tieto dva dni zle, prečo si nechcel napísať? Bolo ti veľmi zle? Aspoň by si to tu vykričal. Možno by to pomohlo.

pete

Tak si môžeme zajtra písať, ak budeš doma. Ty si raz písala, že miluješ dážď. Ale ten miluješ ak si aj ty milovaná, lebo len vtedy vytvára tú atmosféru??? Inak je ten poci z dažďa nežiadúci? Vytvára v tebe pocit smútku, nostalgie, melanchólie?

anita

No 100%, že si ju povzbudil. Kakao nepijem, ale dám si nanuk. Jeden obyčajný (je poliaty čokoládou, ale to je oproti niekedy 300g denne nič)
Som šikovná, že? :)))
Dúfam, že mi to vydrží do konca života!

pete

Teraz si ma úplne prekvapila. Ty neješ čokoláadu? Ako to bez nej zvládaš? čo teraz jedávaš? Aspoň kakao by si mohla piť ak ti chutí. To som rád, že je ti už lepšie :)) Myslíš, že som povzbudil mishu?