Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
teraz sa musí naučiť správne tráviť. Nenaučí sa to, keď mu znovu prestaneš dávať jesť. A nakoniec si poradí s každým jedlom, ak budeš jesť zdravo. Vieš, organizmus bol vytvorený, aby sa vedel sám očisťovať a hospodáriť. Normálne je nebyť tučný ani vychudnutý na kosť. Ani jedno, ani druhé nie je zdravé. A naše telo vie, čo robiť, aby bolo akurátne. Aj keď zješ viac, ono si s tým poradí...len ho na to nauč. To urobíš iba papaním. Jedávaj stále normálne, veľa ovocia a zeleniny a nemiešaj moc rôznych jedál. Vtedy si so všetkým, čo bude naviac ľahko poradí. Nemusíš sa báť tučnoty. Nechaj ho, nech si nájde svoj zdravý stred. Napríklad, ja keď sa priveľmi sústreďujem na postavu, tak ešte priberiem. Keď sa nesústreďujem, ale sa zamestnám tým, čo ma baví, idem von na túry alebo niekde odcestujem, tak schudnem (pokiaľ ma niekto úmyselne nevykrmuje 10-tkou jedál denne)Ak sa priberáš, tak to tvoj organizmus potrebuje. A keď pochopí, že sa netreba báť hladoviek, tak sa ustáli. Náš organizmus je neuveriteľne inteligentný! Ani by sme neverili.
Misha, to je veľmi dobrý nápad ten inzerát. Alebo existujú aj inzeráty, ktoré píšu muži. Skús na nejaké odpovedať alebo si sama nejaký daj a nenechaj sa odradiť neúspechmi. S tými rátaj.
pete, skusím si niekoho nájsť na nete:-(
Misha, anita ti veľmi dobre radí. Naozaj by si mala vyhľadať novú. Bude to pre teba niečo nové, zameriaš sa na riešenie svojho problému. Tým prejavíš ochotu a snahu liečiť sa. Aktivuješ svoju energiu na liečenie svojho stavu, čo by malo logicky viesť k zlepšeniu tvojho psychického aj zdravotného stavu. Ten by sa mal ďalej zlepšovať po vyhľadaní vhodnej dokotrky.
ani, 2 týž. nebudem jesť, a potom začnem odznova...skusím to takto...
A tak ma napadlo..čo tak si dať nejaký inzerát- že hladáš nejakého skvelého muža?
Minule som videl ako vychádza mesiac, ešte keď bol veľký. Bol sfarbený slnkom na červenooranžovo a vyliezol za malú chvíľku.
mishi, keby si bola šťastnejšia, tak by si určite nemala žiaden problém. A tie boli, pretože tvoje telo nebolo šťastné. Bolo útýrané hladom. Mishi, si krásna a musíš byť aj ďalej, a na to potrebuješ papať. A potrebuješ sa na seba pozrieť skutočným pohľadom. Preto ti pomôže dobrá lekárka. Zober to ako hru, alebo niečo nové v živote - novú psychologičku. Bude to pre teba ľahšie. Aj ja by som mala ísť.
Už som tu, prepáčte, ale musel som na chvíľku odísť. Ja by som tiež išiel pozrieť mishu. Nemám problém si spraviť víletík :) Mám rád výlety. Mohlo by to byť príjemné :)
ani, ja jem- a veľa! Neklamem ťa! Ale asi som bola šťastnejšia, keď som nejedla:-(
mishi, ale budeš, uvidíš. Si teraz, keď neješ spokojná a šťastná? Bez problémov??