Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ja som chcela za vedro malty!!! Nie inzerát :))))))))))))))))))))))))))))
Asi sa opýtam frája, ako sa mieša.
Ja som pozrel toto a myslel som, že to ty misha chceš niekoho nájsť. Anita sa chce zatvrdnúť, to ja viem. Chce mať srdce z kameňa.
Pridal:
misha
Dnes 21:04
mishi, moje slová! Keď nemajú väčšie, tak aj to je obrovský problém...lenže tam nejde o existenciu. Ale nám áno.
Mishi a aké máš záujmy? Čo ťa ešte stále baví? Do školy sa učíš? Daj si to za cieľ. Povedz si, že to každému dokážeš a tiež sebe, že si veľmi dobrá a šikovná a múdra. Však taká aj si. Keď budeš mať skúšku za sebou, tak aj to ti dodá viac sebavedomia. Mishi, a určite papaj. Najhoršia vec je 2 týždne nejesť. Nevracaj sa späť, už si prešla kus tvrdej cesty...možno najhoršej a najťažšej. Teraz len vytrvať!!! Zatni sa a papaj, hoci zeleninu a ovocie a orechy si dávaj...skús oddelenú stravu, alebo surovú, len neprestaň jesť. Áno??
ani, nebudem písať o mamke, len Ti poviem, že to, čo sem píše, je pretvárka...
pete,
ja som nechcela inzerát, ale anitka:-))
ani, není zač:-))...ale veď nikdy nevieš, či sa tam neobjaví aj nejaká výnimka:-)
Anita, ty sa maltuj, ale mishička si chce podať. To som hovoril jej, že nech si podá. Veď to vôbec nie je zlý nápad. Napriek tomu sa teším, že sa smeješ. Ani som nečakal, že stačí tak málo na rozveselenie.
mishi, a čo tak informovať sa od tých, ktorí už majú osobné skúsenosti s nejakou lekárkou? Aj tu na nete sa opýtaj. Mám taký pocit, že tvoja mamina sa už zháňa po novej. Daj jej priestor ti pomôcť. Nikdy nevieš, z ktorej strany bude pomoc úspešná. V Piešťanoch je vraj dobrá psychologička, ale neviem, či má skúsenosti s PPP. Zistím.
ani, lenže keby som neužívala aspoň tie preháňadlá, tak by som stále priberala....
Bože, mať tak problémy, aké tu niektorí píšu- do tém...prvý sex atď...
ste zlatí :)))
Ďakujem za rady. Ale ja nie som typ na taký spôsob. Ani na zoznamovanie cez internet, cez inzerát alebo TV relácie.
:))))
Rozosmiali ste ma! Pete, čo keby si si ty podal taký inzerát :)))
Ja predsa plánujem poriadne zamaltovať svoje srdce. Na betón!
Ale s vami si celkom rada popíšem. Anita neexistuje. Iba v tomto fóre!
:))))
:))))) To je skvelý nápad Mishička, veľmi dobre.