Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

pete nevadí...už som sa umúdrila. Nechcem o tom nič vedieť. Ty prepáč. Ja na zajtra zatiaľ nemám plán. Uvidíme...má byť zlé počasie, tak neviem. Asi budem mať znovu úzkosť.
Pete, asi si moc zaneprázdnený. Nevadí. Mal by si sa venovať rodine, ak ťa potrebujú alebo si urobiť povinnosti. Dnes bude najlepšie skončiť, áno?

pete

Anita, prepáč, nechcem sa na úto tému veľmi rozprávať a ani nechcem písať klišé. Hneď ti napíšem viac. Ty sa zajtra chystáš robiť niečo zaujímavé?

anita

pete, aké bolo u vás počasie? Pracoval si aj dnes? Ja sa už cítim oveľa lepšie. Dobre, že si napísal, inak by som si tu písala sama, alebo chvíľu s mishou. A pomohlo jej, že si ju tak pekne povzbudil. Dúfam, že sa jej bude dariť. Ja už čokolády nejem. Dva dni! Dala som si taký malý cieľ :)))

anita

A ty si sa ma nepýtal minule moc osobné?
Ak nič nenapíšeš, tak som sa nič nepýtala. Už sa ani nebudem. Vlastne, ani som sa nemala. Nemusíš napísať nič. Radšej napíš, čo budeš robiť zajtra.

pete

neviem, čo ti mám napísať. Nie je to už príliš osobné? Napíšem hneď dlhšie, len som teraz robil niečo iné, tak som len taký kúsoček vždy napísal

anita

Ale ty píšeš príliš krátke. Mohol by si sa tiež viac rozpisovať. Viem si to predstaviť, že veľa samoty bolí.
Už si vypil čaj? Ja už :)))
pete, teraz mi napíš ty, prečo sa skončil tvoj vzťah. Dúfam, že nie som príliš drzá, keď sa pýtam.

pete

Chcela by si radšej byť úplne sama? Ver mi, nie je to nič príjemné. Ale aj ja verím tebe, že doma máš už toho dosť. Píš dlhšie príspevky, to je dobré, keď sa rozpisuješ...