Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
všímaš ako posielame tie príspevky stíle v rovnaký čas??? :))))
Dobrú noc.
:)
No,máš veľa práce, preto sa nemôžeš sústrediť. Nevadí. Znovu príde lepšie obdobie. A rozjímaj stále, usporiadaš si myšlienky a možno nájdeš aj riešenia.
Tak posledný raz: dobrúúú
Uvidíme k čomu to bude smerovať. Hádam nebudeme nešťastnejší. Keby sme si tak vedeli v hlave usporiadať, čo je pre nás teraz dobré. Ako a čo robiť. Lebo napríklad ty, veľmi dobre ťa chápem, prečo sa chceš tak obrniť a betónovať si srdce. Mne sa však javíš tak, že keď budeš taká zabetónovaná nebudeš šťastnejšia. Len možno ti to už bude jedno a nebude ťa to zaťažovať.
Posledný čas, keď sem prídem, musím okrem toho robiť veľmi veľa iných vecí. Často sa nesústredím na to, čo píšem preto sa ti zdá, že nemám otázky. Alebo píšem málo. Nie je to tak. Mám otázky, mám ich v sebe. Koľko krát sa mi stane, že tu sedím a rozmýšľam, čo písať, aby to bolo o niečom, aby som dobre napísal to čo napísať chcem. Nie som náhodou aj ja emočne prázdny? Cítim sa často tak, som viac zamestnaný. Pritom však potrebujem aj byť sám a venovať sa takým vnútorným veciam. Vieš, tak rozjímať.
pete, dobrú noc.
Nezáleží len odo mňa. To je to najsmutnejšie. Vieme, kde ten problém je, ale čo sa máme rozkrájať nakúsočky, aby sa pohla zem? Aby sa v tom niečo vyriešilo, keď sa nerieši? Máš v tom pravdu. Dúfam, že to nebude smerovať k tomu, aby sme patrili k tým nešťastným celý život.
pete, ja už idem spať. Neviem, či píšeš dlhý mail, alebo sa ti už hlavou preháňajú sníčky...Dobre sa vyspi. Dobrú noc.
Asi sa to zdá len tebe,lebo ja som zozačiatku nepísal tak veľa o sebe. Nemohla si vedieť, ako sa cítim a čo mi je. Niektorí ľudia sú celý život veselí, iní sú celý život nešťastní u väčšiny to kolíše. My patríme kam? K tým nešťastnejším? Alebo len kolíšeme? Vieš kde je tvoj problém? Nedá s ním niečo urobitť? Vyriešiť ho? Či máš pocit, že to nezáleží od teba?
Nie je to o tom, či si sa pohoršil alebo nie. Neexistuje pohoršil/polepšil. Jednoducho sa zmenili tvoje príspevky, lebo sa zmenilo niečo v tebe, tvoje pocity, pete. Možno na chvíľu, ale zmenili. Ak sa mi to iba nezdá.