Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
iriska, mne maily teraz vôbec nechodia, asi je niečo s atlasom. Nemáš ho prosím náhodou uložený?Ak hej, tak mi ho prosím skús poslať na starý mail- Misenka18@seznam.cz. Ďakujem:-(
mishi,ahoooj.prisiel ti mail?
ajoj ani.
Nejedla som, ale žrala, ja jesť neviem. Jediné, na čo dnes myslím sú drogy. Sfetovať sa tak, aby som necítila bolesť v sebe:-((((((( Aspoň na ťýždeň byť "mimo":-(
koenzým q 10 pomáha produkovat látky,ktoré sú doležitým zdrojom energie všetkých buniek neutralizuje škodlivé látky v tele.po 20.tom roku veku jeho produkcia v organizme klesá a jeho spotreba rastie pri strese.pomáha ori fyzicky náročných činnostiach,chráni naše srdce,pri chorobách a v rekonvalescencii.Ja mám s ním velmi dobrú skúsenost najma pri fyzickej aktivite.akoby som mala stále rovnako nadelenej sily.Doporučujem vyskúšat u mna funguje.Sú rozne 10 mg používam ja 20 a 30 mg.Neberiem to denne jhoci možno aj na škodu.Ako hovorím,ked je viacej fyzickej námahy vtedy si ho šupnem.
pete, keď som začala písať, ešte si tu nebol :)))
Aj u nás je podobne. Rýchlo si odkladám veci, aby niečo cenné nepadlo za obeť mojím naj.kamarátom malým :)) Dobre sa spalo?
damaxy, podobne. A ten koenzým je na čo? Nepotrebujem ho náhodou aj ja???
;))))
Áno, pete, bol si dosť nesústredený. Nevadí, lebo sme si aj tak veeeľmi dobre popísali a pomohlo mi to!! Ďakujem.
Mishi, myslím na teba, nazabudni, že sa musíš mať rada, pretože ťa máme aj my. Pekný deň a daj svojmu telu aj hlavičke čo potrebujú aby dobre fungovali. Buď na ne dobrá a 100x sa ti to vráti, uvidíš. Niečo čítaj, venuj sa tomu, čo si zanedbala, aj ja sa dnes budem. Idem hľadať učebnicu ruštiny :)))
miksinka, aj ja robím chyby, a to i/y, často dávam v príd.m. mn.č. tvrdé, hoci je mi je jasné, že je tam i! A frájo musí mať krásne oči, keď sú úzučké, keď sa usmieva. Také sa aj mne veľmi páčia.
Čakám deti, tak pomoooc! Mám postarané o pekný deň :))))
Ahojte,ako sa dnes máte? U nás je zamračené, popŕcha... čo viac dodať. Je to prekrásne, len ako sme sa rozprávali včera s Anitkou, prežívať to tak vo dvojici... Na zemi sú lístočky zo stromov. Sú žlté, červené, oranžové a sú úplne všade. Všetko je farebné akoby maliar skúšal teplé farby na svojom plátne... Z diaľky počujem hru na klavír. Veľa melódií, ktoré sa tak veľmi hodia k tomu pohľadu z okna. Tie nízke tóny klavíra pripomínajú klopkanie dažďa na okno. Potom tóny zhrubnú, spomalia sa a napodobňujú mraky na oblohe...
pete anitka a všetci další priatelia tejto témy nech mate príjemnú nedelu a Miksinka ten koenzým dostat všade kup si a uvidíš,mne to vždy pomôže
:))))
...no, aj to je riešenie. Lepšie ako zomrieť od smútku. Dobre, že ty sa obrniť neplánuješ. Určite sa ti bude dariť lepšie a budeš šťastnejší, keď sa konečne niečo stane. Tak sa nevzdávaj.