Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

mishi,tak prave preto tam chod a podpis.takto budes zamestnana a nebudes mysliet na jedlo,lebo ked si doma medzi styrmi stenami,tak iba papas a potom si smutna.chod a uvidis,tam nebudes moct jest cele doobedie,lebo budes pekne nieco robkat a obedna prestavka daleko!neboj,to je jedno,ci mas pol kilka naviac,tam to vybehas a to ti tiez pomoze.ja by som letela hned.ja nemam pracu a ani nie som schopna si ju hladat.a pritom pracovat konecne chcem.ale mam z nej depky.neviem preco ale aj ked som na konkurze a zda sa mi,ze vyhovujem najviac,robim vsetko,aby ma nevzali.taram hluposti a sibne mi,vravim im,ze mi nevyhovuje prac.cas a ine bla bla.a potom,ked uz je po tom,tak placem,ze pracu zase nemam a musim uz konecne robit!

misha

iriska, ja neviem, kto to spieva, mám také napálené cd-čka, robil mi ich brácha..Ale sú moc príjemné, hrajú mi celú noc...A na disco nechodím, len keď som bola ok, robila som disco tance..

misha

iriska, u mňa to asi nie je počasím:-( U mňa je to vždy kvôli jedlu. Ak hladujem, cítim sa fajn, mám veľa energie, som veselá, ak ale niečo zjem, hneď zmena nálady, plačlivosť, nervozita....nechcem byť závislá od jedla:-( Šibe mi z neho:-( Zajtra musím ísť podpísať do Senice zmluvu ohľadom tej praxi na laboranta, nikam sa mi nechce, nechcem ísť medzi ľudí, určite som pribrala, 3deň len žerem:-( Chcem do rána ochorieť, chcem horúčky:-(

iris

ja som tu niekde vcera citala,ze si pisu,aku hudbu pocuvaju.tiez mam rada ako ty-sledaky pred spanim.ake mas najradsej?aku skkupinu alebo pesnicku?ja tak odkraja.a na disku rada chodis?alebo si chodila?

iris

tu je tiez hrozna tma.mam navstevu ale som tu a oni v inej izbe.nemam naladu.to pocasie s nami tak kyva.vyckaj zajtrajsku,aj ked si z toho smutna,bude lepsie.uz idu domov-ta navsteva.konecne!odprevadim.

misha

iriska, stále mi je zle, ja to nechápem, čo sa to deje:-( A nie, nemám skúsenosti s fetovaním, vždy som to odcudzovala, ale teraz by som urobila čokoľvek, len aby som nevnímala:-( Akú počúvam hudbu? Pred spaním slaďáčky a cez deň disco hudbu, také tanečné, alebo hity z rádia atď. Tvrdé rada nemám..A ty? A prečo sa trápiš ty?:-(

iris

mishi,tak si so mnou nieco popis.och,keby som vedela,co najlepsie ti napisat.teraz si pripadam ako tvoja psycha,co ti hovori:ze nevie co ma robit.misha,a napis mi,aku hudbu mas najradsej.chcem si vypocut nieco a tiez mam zlu naladku.cakam.daj mi nejaku otazku hocaku a tu napissem.a mas skusenosti s fetovanim?ja nie,ani nechcem,aj ked mi je niekedy nanic a hodila by som bomby na cely svet.

misha

iris, jedla som včetko možné:-( Chcela by som sa sfetovať:-(( Nevnímať tú psychickú bolesť:-( Celý deň nič nerobím, do obedu som stále jedla..U nás je strašné počasie, silný vietor, strašne prší, je tu tma:-( Ja som si menila izbu na konci leta, keď som si malovala izbu.
Ja už nevládzem:-(

iris

mishi a co si papala?ak zeleninu tak sa neboj.to si len tvoja hlavka mysli,ze je to zle.ale skutocnost je taka,ze je to normal.ja som si dala kapustovo zeleninovy salat.
co robis?ake mate pocasko?tu prsi,je nizky tlak a je to blbeeee a ja len tak robim si poriadky.rozhodla som sa,ze si popremiestnujem nabytok.potrebujem zmenu.tebe sa da robit v izbe zmena?nerobis to niekedy?ja rada.