Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
iriska, na to cit až tak nemusíš mať, neboj...Nechceš to aspoň skúsiť? Alebo skúsiť nejaký iný kurz? Tam by Ťa všetko naučili, to sa báť nemusíš.Robila by si masáže tváre, čistila ju, proste starostlivosť o pokožku, a aj malovala:-)..A hej, ja sa malujem, ale nie moc výrazne..A blond nie som..Mám hnedé vlasy a melír:-)
iriska, tancovať sa naučí každý, ale tak "dobre"- na to treba asi trošku vlohy, talent...A hej, keď si tu píšem, je mi trošku lepšie...Tu je tak divne..10minút leje, 5mim. svieti slnko, ale vietor je stále silný, potom zase leje a tak stále dokolečka..
mam obchodnu.a kozmeticka-ja sa bojim,ze nemam na to cit.sa niekedy ani sama seba neviem riadne namalovat.ty sa malujes?si blond?ja tmava.ale pracovala by som rada.by som isla s tebou.bavilo by ma.co tam budes robit?aka laborantka?
mishi,a dokaze sa kazdy naucit tancovat alebo musi mat na to vlohy?ja si pripadam jak drevo,no ked som bola kedysi v tabore,tak chodil po mna stale jeden chalan tancovat.ale nie preto,ze by som bola dobra tanecnicka :((
tu stale tma a dazd,tma a dazd..ja ked tu pisem, je mi lepsie a tebe?uz nechcem hadzat bomby,staci petardy :D
iriska, ja mám toto len ako absolvenstkú prax, je to na 4h denne- 1700Sk/ mesiac. Musím sa učiť, tak preto som si zobrala len toto..A nerozmýšľala si o tom, že by si si urobili nejaký kurz? Napr. kozmetička atď.? Akú máš strednú školu?
iriska, ja som na disce bola raz za život...A hej, bavilo ma to veľmi, napĺňalo ma to..tancovala som aj v telke...Teraz, keď mi býva zle, pustím si cd-čko a tancujem si podľa choreografie, vtedy sa mi občas uľaví, ak to nie je moc silné- úzkosť, depresia..A nie, o tancovaní sa mi nesníva..
mishi,ked mne nikto neda brigadu.ani laborantku nie.ja potrebujem asi,aby ma niekto dotiahol ako ovcu na spagate do roboty.inak :((
mishi,a na diske si tancovala nenormalne?tak to si bola hviezda.ja tak sa niecomu venovat.bavilo ta to?bola si jak vo svojom zivle?ja si to iba tak predstavujem,ze tancovanie niekto moze tak perfektne precitovat.mne sa niekedy sniva,ze uplne uzasne tancujem.neviem preco,lebo na tanec vobec nemyslim.ked tancujem vo sne,tak sa caso tocim a tocim.co ja viem,aky je to tanec?asi dajaky primitivny.tebe sa sniva,ze tancujes?
iriska, to isté s tou prácou cítim aj ja..Chcem nejakú brigádu, ale zároveň ju nechcem...:-(
A to tancovanie? ja normálne tancovať neviem:-)
mishi,ja neviem ani tancovat.nechodila som moc na disco.iba sladaky.neviem co s rukami.co mam robit s rukami?nohy v pohode ale ruky mi idu stale nad hlavu a na uroven pliec,ale to sa mi nezda,ze je dobre.