Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

iriska, mala by som od 8 do 12, ale najviac roboty je od 10 do 14, tak sa ma dr. pýtala, či by som mohla vtedy. Lepšie by to bolo ráno, ale v podstate je to jedno..A nemohla by tam ísť vždy s Tebou nejaká kamarátka, kamarát, ktorému dôveruješ?

iris

mishinka,presne tak.vyuzi to na svoj prospech.takych kamaaratov potrebujes.konecne niekto a verim ze si ta oblubia a budes mat s kym travit cas.mozno sa ti aj podaari nejako sa pohnut s tvojim problemom.ja by som rada srandovala s chalanmi.som ich mala aj v skole rada.nasmiali sme sa!oni su niekedy taki blazonkovia detski.

misha

iriska, biely plášť- ten si musím nachystať na štvrtok, pretože nastupujem až vo štvrtok:-) A fakt netusím, čo tam bude robiť, asi len triediť pacientov podľa odberov:-), potom Ti napíšem..a hej, sú tam chalani:-) Nechce sa mi tam ísť, ale na druhej strane je to možno dobré, možno si tam nájdem nejakých kamarátov na kávičku, prechádzky...som zvedavá..

iris

mishi,aj mne sa to obcas stalo,ze sa spoluziaci iba usmievali a sedeli ticho.si vsetci mysleli,ze viem.ale ved videli,ze som nevedela.no ti moji mysleli,ze aj tak nasepkane nepoviem,tak asi preto.od ktorej do ktorej budes robkat?
mishi,co aj ked najdem na internete,ale nepojdem tam.a ked pojdem,tak znovu budem robit vsetko aby ma nevzali?je to ako zacarovany kruh.potrebovala by som,aby prisla kamaratka a povedala:hladame jednu novu silu,povedala som,ze ta poznam a mozes prist zajtra.beru ta.
vies a bola by som postavena pred hotovu vec a musela by som ist.vsetko ako na taniery.asi tak.inak sa seknem a zatieni sa mi v hlave a je to tu.podobne ako s jedlom v tvojom pripade.tak ma asi chapes.hroza

iris

vaau,to sa mas!!vsetko to tam obkukaj a potom mi napises.to budes vlastne taka mini vyskumnicka.aj chalani tam su?tak s nimi bude veselo.ja mam radsej chalanov ako paartakov,su milsi a normalnejsi ako kolektiv bab.normal,sa tesim aj za teba.si ma navnadila,ako keby som tam mala ist ja!!uz som si skoro zacala chystat biely plast na zajtra :DDD

misha

iriska, ja mám na školu zlé spomienky:-( Vždy, keď niekto nevedel, dala som mu opísať celú pisomku, test, radila som, keď stál niekto u tabule, ale keď som odpovedala ja, všetci boli ticho, nikto mi nikdy neporadil, ani cez pisomku...A hej, na vysoké ma prijali, ale...veď vieš..vďaka jedlu je to v pr..*..Tak o rok:-(..Neskúšala si si nájsť niečo cez net?

misha

iriska, náš psík sa volá Keysi a chodí s ňou len mamka. Je to maltezák. Není vôbec náročná, papá asi raz za 4dni:-) Keď ide von, tak sa pred činžiakom len vyčurá a pýta sa domov..A čo by som Ti poradila? Musíš sa nejako zamestnať- to je jasné..Čítaj si, choď na prechádzku, zavolaj kamarátke, choďte spolu na kávu, do kina..len nebuď celý deň doma ako ja, to sa na Teba potom tá depka prisaje a nepustí sa:-(

iris

mishi,si zlata,ked mi radis.ale dalsi problem,na kozmeticku je tu vela kandidatov a uplatky.ja nikomu nic nedam.neznasam uplatky.este tak zavdak,ale uplatok nie.nedam a neberiem.v skole som nasepkavala,ale ked som bola ja pred tabulou a nieco som nevedela,nikdy som nepovedala nasepkanu vec.mlcala som,hoci uz aj profka pocula dopredu,co sepkali.ty si mi pisala,ze sa ucis na 1.aj ja som sa.poviem ti pravdu,radsej by som este do skoly ako do prace.ale uz je neskoro.
teba vzali na VŠ-co s tym?

misha

iriska, a idem na mikrobiológiu..a čo ma čaká, ani sama neviem..snáď nič náročné:-)..Myslela som, že pôjdem na biochémiu- tam by som vyšetrovala moč atď, ale na papieri som objavila mikrobilógiu, a to ani netuším. Ale vedľa je hneď patológia, tak bude asi veselo:-) Ale sú tam milí mladí chalani:-) A aj dr. je moc milá:-)

iris

mishi,tu len prsi ani nie leje a nefuka,to je pravda.ale zato po slnku ani chyru ani slychu.je mozno kilometer mrakov nad nami.cudujem sa,ze ma neboli hlava.neviem co robit zajtra.nechcem sa unudit k dalsej depke.porad nieco.v dazdi nemozem ani von.a kto podje s vasim psikom?ako sa vola?