Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

a to bude v tvojom meste tá praca myslim?blizko?alebo budes cestovat dalej?prid sem popisat hockedy.alebo na teme uzkost,tam je ich dost.poviem ti,rano len kavickuju a preberaju ako sa ktora citi,potom co zazili a nato co budu robit poobede.myslim,ze aj to odvracia pozornost.ale maju viac rokov-dufam ma teraz neklepnu po prstoch :))
mishi,hovor si denno denne ze si krasna, dobra a zasluzis si vsetko to najlepsie na svete.a ze nepriberies viac,ako tolko,kolko je zdrave a pekne.

misha

iriska, určite mi to pomohlo, keď si tu píšeme, to hej, nemyslím na to- veď vieš...Ale keď som išla na wc pred chvíľou, zasa boli myšlienky inde...O tej babe tu písať nebudem, prepáč...A nie, ona deti nemá, lebo nechce.
Zajtra idem len podpísať zmluvu, a začínam od nového mesiaca...

iris

mishena,ani to ti nepomohlo, ze sme popisali?myslela som,ze trosku zaberie.doma ju nechcu?kto ju nechce,chlap s detmi?a ona pracuje?deti su zlate,musim zamerat pozornost na ne a hrat sa.nebavi ma to moc,ale snazim sa a pomoze to.preco ides az vo stvrtok?aha,to je prveho.potom mi o vsetkom napis,ano? idem si uvarit caj alebo kapucino.ty si nedas?

misha

iriska, hej, usmiatych, ale v sebe cítim niečo iné:-( A hej, býva tu stále, doma ju nechcú...Moja, tak sa skús ísť pohrať s deťmi, možno Ťa trošku odpútajú...Ešteže máme tých rodičov:-(...

iris

mishi,ved prave.mala by som kvoli peniazom.ja neviem,ako premyslam.jednoducho to premyslanie preplacem :(( radsej,aby som sa nezblaznila.znovu navsteva!! :(( hroza.dnes je tu den otvorenych dveri.som u rodicov.sama by som neprezila.ale mi ani dychat nedaju :((
navsteva s detmi.fúúha.sa budem musiet venovat.co ta kamaratka manima je stale u vas?ona nema kde zit?mozes tu pisat?