Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááá :DDDDDDDDDDDDDD
mishi,to nevadi.ak sa vsetko zvrtne tak,ze zacnes chodit na nejaku VŠ,tak potom neviem,ci nie je jednoduchsie sa preradit.nevies? ty by si mala obrovske plus,keby sa ti to podarilo.aj tu teraz leje ako z krhly.ja som sa prezlliekla kvoli navstevam.predstav si ma v pyzame :D debatit s navstevou.ja som si ten caj uvarila alebo nie?
asi idem varit este raz.
mishi,a brat byva s tebou?
iriska, musím teraz off, prišiel otec- naši sú rozvedení..tak prídem neskôr, zatiaľ páá
nebola to tvoja Domaca uloha?nieco take som citala,ze ti dal pete vnoci.bude rad,ked im napises niektore.mozno aj oni potrebuju a pomozes im.krasne.vidis tam nieco zaujimave?
iriska, aká si? Si štíhla! A to hovorím úprimne! Nemám dôvod Ťa klamať! A práca psychologičky? Túžim po nej, ale viem, že na ňu nemám! Tento rok som si dávala iné prihlášky na VŠ, ale teraz by som skúsila psychológiu, lenže sú ťažké prijímačky a mňa na hentie školy zobrali bez prijímiačiek...Nemám šancu sa tam dostať..No, a už zasa leje, takže z prechádzky nič nebude:-(
iriska, asi nie, nechcela..a ty? Aj rozmýšľam, že by som išla von, aj vlasy som si umyla...ale čo keď začne zasa tak strašne liať? A je tam príšerný vietor...hnusné počasie...Ale takto mám pocit, že len sedím celé dni na sadku a priberám...Vieš čo? Práve si pozerám na nete psychiatrické ambulancie..
mishi,aka som potom ja,ked mam o 5 kg viac ako ty?mozno aj o 7! a vyska rovnaka.si predstav.a hovoria mi,ze som chuda.cudne,ze?si mudra,si sikovna,a schopna.a ked sa dostanes na druhy breh a budes aj stastna,tak budes aj skvela poradkyna.viem si ta predstavit ako psychologicku a odbornicku na PPP. predstav si,ze si to vsetko uz zvladla.bavila by ta taka praca?celkom teoreticky.
mishi,pyzamove dni mavam aj ja.dnes ani nemalo vyznam sa prezliekat.ved naco,nie?isla si niekde?nesla.to muzi robievaju.ze naco si umyt tanier,ked za tri hodky budu znovu jest :D
mishi,chcela by si byt muz a nie zena?
(prepac take trafene otazky,ale odvadzame si predsa pozornost)
iriska, a tak by to aj malo byť. Každé ráno sa postaviť pred zrkadlo a povedať si, že som pekná, mám sa rada atď..A čo si hovorím ja? Že som tučná, nechutná, hlúpa, neschopná.....
jedna moja kamaratka-nepatrila ku krasnym,co sa tyka vyzoru aj 80 kg.mala-raz povedala:baby,ja som pekna.povedal mi to vcera jeden clovek,a hoci sa mi to stalo prvykrat v zivote,to je jedno.verim tomu,ze staci ak sa pacim jednemu,tak som pekna.
mishi,neuveris,aka bola spokojna a vyrovnana so sebou.ja som normalne zirala!to ani ja nie som tak spokojna ako ona,a mne stale hockto hovori,ze som velmi pekna.kuzlo je asi v tom,ze sami musime uverit tomu,ze sme pekne,dobre,stastne a potom takymi aj budeme.
asi je to tak.kazdy den si hovorim.som pekna, som pekna a zdrava a stastna a dobra...ako taky hlupacik.a ma to nieco do seba.vtedy som spokojna a vobec nepriberam aj ked vela jem.ja ten moj mozog presviedcam,ze musi byt chudy.nic ine mi niekedy neostava.ty si co hovorievas?