Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Môj otec vie o PPP viac než mama, on sa o to zaujíma, ale neviem, prečo vždy hodnotí moju postavu:-(((( Vieš, ale to isté robí aj moja babka, a to je doktorka! Tiež vždy kecá, že som pribrala:-(
iriska, ja viem, že tam musím ísť, doma by bolo peklo:-( A všetko je už vybavené:-( Nechápem, ako to mohol niekto dopustiť, aby som prešla z anorexie do žrania:-( A keď som hovorila psychologičke, že som začala dosť jesť, tak mi len povedala, že je to dobre! Aj keď som jej povedala, že mám kvôli tomu samovražedné myšlienky! Moja psychika nikoho nezaujímala, len aby som pribrala. Od leta len priberám!:-((((((((((((((((((((((
a precital si nieco o tvojej PPP? alebo nic nevie?mala by si ho na jeho poznamky upozornit,pekne,nech si ich odpusti,lebo ti tym nepomaha vyzdraviet.aj mama sa k tebe prida a mozno si to uvedomi.
mishi,zalta ani ja nemam chodit von?62 kil!!a do tyzdna potrebujem mat 60! dva kila je u mna ako 5.neviem chudnut.vies co budem robit?kazdy vecer iba zeleninu.
mishenka,zajtra sa pekne zober a ides podpisat zmluvu.uz som ti o tom hovorila,pomoze ti to nemysliet na jedlo,ani nebudes doma a jest.a stretnes vela novych priatelov.dalsia pomoc.jednoducho si povedz,jedina vec,ktoru zajtra urobis je ist podpist a bodka.potom mozes ist kkupit nieco co sa ti paci.obrazok alebo nieco do vlasov,sosku...co mas rada.
iriska, bol tu pred 3týž.!!! A hej, on vie, že mám PPP. A vždy si ma obhliada a komentuje. Stále som počula, aké mám kostnaté ruky, prsty, že mi trčia kosti, proste, že som moc chudá...A teraz len to, že som pribrala:-(
mishi,ta dlho nevidel,preto ti to povedal.musis mu povedat,ze nech ti nevravi svoje nazory na tvoju postavu a vahu.on vie,ze bojujes s PPP?a mozno bol stastny,ze si krajsia a zdravsia a dostavas sa krocikmi z choroby tak preto ti to povedal.co myslis,moja?
iriska, ďakujem Ti, ale ja mám teraz nôž v srdci:-(.....Nechcem ísť zajtra z domu, nemala som ísť na tú prax, nechcem ísť von z domu:-(
mishi,nech povedal.to neznamena,ze si tucna.to znamena,ze sa davas dohromady.rozumies!? teraz ti ja napisem,ze si stihla a vobec nemam dvovod ti klamat,tak,ako si ty neklamala mne.a ja mam 62!a tvoju vysku!moje zlato,tak kto je chuducky a kto tucny?chces mat moju vahu?nie.tak bud rada,ze mas taku krasnu aku mas.preto sa chces dostat z PPP.nebojkaj,on bol rad,ze si krajsia a zdravsia
iriska, tak dostala som dnes asi poslednú kvapku:-( Otec mi povedal, že som pribratejšia, že som trochu pribrala:-(((((( Ja to viem, ale nechcela som to počuť:-(((( Nevládzem už dnes:-(
ahojojte :)))
ako sa mavate?ja pre nedostatok casu velmi dobre.tak moc ste popisali,ale nemam kedy citat.napiste niekto,ja mam inu pracu ale pocas nej tu kuknem ze co nove.
anita,matelko,pete,miksi!