Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
zbytocna??si velmi potrebna.kazdy je tu pre nieco a niekoho!nik nie je zbytocny,pretoze zivot je jedinecny na svete a ziaden clovek ho este nevyrobil.neda sa skladovat a predavat.mishi,ty si tak potrebna pre vsetko krasne v tebe.a zaroven potrebujes inych,ktori su potrebny pre teba.vidis,je to pospajane vzajomne.
iriska, škoda, že tu nemôžeš byť, plakali by sme spolu, objali sa...jééj, to by bolo fajn..hej, ráno by mohlo byť lepšie, ale do rána neschudnem, ráno to bude nanovo:-( Keď sa to týkalo niečoho iného, vždy som sa z toho vyspala, a hneď bolo krajšie..ale teraz to tak nebude, viem to:-( Ja mám 2 bráchov- 22 a 25r. Obidvaja sú odsťahovaní..
zaji,
to máš úplnú pravdu! Oni to majú lahšie, všetko majú lahšie, a sú "hovna":-(
mishi,preto ti to pisem.aby si nabrala sil a odvahy.my zeny ju potrebujeme mat stale.ja nemam rada muzov.cely zivot maju menej problemov ako my a navyse su to obyc.slabosi.
mishi,nik nie je robot,mojka.ja dnes zurim pre celu atmosferu doma.noc nejako prespime a zajtra bude znovu inak.neboj,zlato.spolu s tebou budem plakat,lebo sa mi tiez dnes chce.ked placem tak do umoru,tak potom od placu rychlejsie zaspim.a moja,ten brat byva este s vami?je starsi?nepomoze ti?
tak im to,moja iba povedz.ziadne dlhe monology.jednoducho:prosim vas,ak chcete,aby som sa dostala z PPP,nekomentujte moju vahu,pretoze mi to nepomaha ale ublizuje.za pochopenie dakujem.
koniec.ked studuju problem,tak to pochopia.a ty s nimi sama o tom zacnes hovorit,ked budes chciet.ked sa na to budes citit.ale oni ak nevedia,ze ti to skodi,tak nepridu na to,ze to nechces pocuvat.alebo im to napis v liste.otcovi ho posli postou alebo vloz do tasky pri odchode.taky mierovy list s prosbou.
Iriska, ak môžem pomôcť, som ochotná urobiť to v každej situácii...ale teraz mám pocit, že som zbytočná...
Ja sa nedožijem rána, utopím sa v slzách:-(
mishi,ani neviem odpisat pismena z obrazka. co som sa natrapila :))
mishi,uvidis,ked prides do prace,tak ti vsetky babeny budu hovorit,ze aku mas dobru postavu a ake su oni tucne.
to je vec pohladu,nad tym sa netrap.si aka si,hlavne,ze si mila a zlata,a vies nam napisat kopu povzbudenia a da sa s tebou krasne popisat.preto ta budu mat ludia radi,a pre ich laskku budes potom stastna a vyrovnana.len si povec,ze si budes vsimat inych a kazdemu pomozes ak budes moct a zacnes byt so sebou spokojna.lahko sa mi o tom pise,ale uvidis ucinok,ked pojdes medzi ludi a budes pracovat v laborku.
iriska, ja s nimi doma o tom nerozprávam:-(
zaji, veľmi Ti ďakujem, to bolo presné!!! A trefné na mňa:-(
povedala si im o tom?nech nehovoria?
babiky,misha,ja ti napisem nieco krasne pre povzbudenie:
Každému z nás se celý život nabízejí velké příležitosti, ale většina jich nevyužije vůbec a zbytek to brzy vzdá. Pojďte patřit do těch 2% lidí, kteří dokáží to, co si umanou.
vyuzi zajtrajsiu moznost!
Lidem se téměř nikdy nedaří být šťastní, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost růžovější nebo černejší, než bude.
Marcel Pagnol
mishi,aj ty to robis,tak pozeraj optimisticky.
Neustále kolem vás chodí příležitosti. K lepší práci, k lepšímu vzdělání, k lepšímu životu. Jenže spousta lidí neslyší a spousta nechává místo sebe rozhodnout svůj strach.
Misha,vyuzi tu prilezitost.mozno nakoniec si po rokoch povies: ako dobre,ze ta praca prisla.kde by som sa teraz trapila.fakt,nikdy nevies!ja tak teraz mierim za hranice s nadejou na lepsie.vyuzivam prilezitost.a nerozmyslam moc,preco neist ,preco ist.