Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
peteeee,ahoj!balim,balim.kde ste vcera boli s anitou?pomahat frajovi pri stavbe?kde?co za malta?som nieco premeskala?
nebojkaj,napisem ti stranocky s citatikmi,ok?
no iriska...to anita necitaj,moja.ani pete- ak chcete mat krasny vecer.
Ahojte dievčatá, vy toho dnes teda píšete. Nestíham čítať.
Misha, som veľmi rád, že píšeš. Ako si spala?
Iris ahoj, my sa ešte asi veľmi nepoznáme.
Zaja, vitaj, ako sa darí tebe? Stále tých mužov tak veľmi neznášaš? Prípravy na odchod vrcholia? Si sa rozhodla tak z ničoho nič. To je ale pre teba dobre, len neviem, kto nám sem potom napíše citátiky.
Anita, včera som od teba asi nachytal trošku z tej malty.
...aj ked to bolo lepsie, si chcela napisat,ze?bolo,lebo clovek nie je stastny,ked je sam.vtedy sa citi nepotrebny a nenaplneny.to je zle,ta samota. preto potrebujes,mishenka, vypadnut.aj na forum preto chodis,lebo su tu ludia a pocuvaju,reaguju,povedia,poradia.sme taki ludia.nemozeme fungovat sami.
iriska, ďakujéééém...a keď boli doma, vtedy to také rozbehnuté nebolo:-(, aj keď...
mishi a my sme tu co?my sme tvoji priatelia,a stretneme sa raz,to verim.
brnknem kamoske.je z PK a chodi tam k jednej psyche a vraj je dobra.zistim este tu PPP ci sa vyzna.potom budeme mat o krocik blizsie,moja.len ona mi casto nedviha,tak strpenie,ano?
si potrebna a len ta tvoja PPP presviedca ze nie.aj vcera kolko priatelov ti tu pisalo.
mishi,ani ja neschudnem.nevadi.hlavne ze zajtra bude den a my dve si nieco pekne kupime,ano?ako sa vola tvoj psik?a skoda,ked boli bratia doma,tak to bolo lepsie?bola sranda a mali ste co spolu robit??
zaji, súhlasím! Jediné, o čom vedia písať- je sex!!! Hocikde a s kýmkoľvek!
iriska, možno som bola potrebná, ale už nie som..nemám pre koho žiť. Mám rodinu, ktorá na mňa kašle, nemám priateľov, nemám už nič..:-( Zo dňa na deň len prežívam a trápim sa:-(
presne tak,su ochotni vypisovat iba o erot.pomockax a podobne.cest vynimkam,nasi chlapci.a pozeraju babam po zadkoch a predkoch :))
si mysllia,ze su tym zaujimavy a pritom iba ublizuju.co posudzuju zeny.nech sa pozru na seba ako vyzeraju. keby bol poriadne zamraceny smailik,tak ho tu dam stokrat.