Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
naozaj nikdy?preco,ked som ti tak robila zle?
na okraj:
Škoda, že si ľudia nemôžu vymeniť starosti.Každý totiž vie, ako hladko vyriešiť starosti druhého.
ahoj a som rada,ze som ta spoznala.a mas podobny nazor na...ako ja.pa!
pete,ty ako zijes?si mi nepovedal,kde ste boli?
:))))))) Zajka moja jediná, ja som sa na teba nikdy nehneval. Nepomýlila si si ma s niekým iným??? :))))))))))
mishi,tak ahoj,a ak budes chciet,a citit potrebu,tak tu nabehni.pa
iriska, prešla som sem, lebo moja matka začala čítať A+B:-( A tam sa nemôžem vyrozprávať, potom mi všetko vyčíta, nechápe ma, a šíri veci ďalej!:-(
Misha, drž sa. Ahoj.
pete,toť citatik pre teba.ak si sa nahodou na mna nahneval,vies,lebo ja som ta trosku zamerne hnevala ale v dobrom.fakt,nie som skodoradostnik.
Slabý neumí odpouštět. Odpuštění je vlastností silných. PETE
Mahatma Gandhi
chcem,aby si mi vsetko pred tym ako odidem odpustil,ano??
pete,
ako som spala? Ale hej, dobre. Užila som tabletku na spanie a tbl. na ukludnenie, tak som spinkala, ďakujem.
zaji,
nabudúce mi viac napíšeš, čo Ťa trápi, nech vás tu spoznám...dobre?
iriska,
moja, to je pravda, že človek nemôže byť sám, že každý niekoho potrebuje.
Ja idem už off, idem do sprchy a pozerať telku...Veľmi vám za všetko ďakujem, za milé slová, povzbudenie..ste milí..
Príjemný večer, a potom pekné sníčky..
Zajka, píš, píš, už som zvedavý. Ja čakám.
mishi,si tu?
ahojte,ja vas tiez nepoznam.som tu iba kvoli mishe,predtym som chodila na A+B...ale teraz sa misha presidlila sem.
mishi?