Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Nuž bál som sa. Vyzerali byť tie dievčence divoké a cestou som videl pár rozbitých mužských hláv. Keby som vedel, že ma hladkať budeš, tak by som sa určite zastavil. To by som si nenechal ujsť.
Zaji, čo zlé by si mi spravila? Porozprávala by si sa pekne so mnou? To nie je nič zlé, ale dobré.
ty skarede slova nepises? tu mozez so srdca napisat,co citis,pete.
:)
ty holubiatko kricali.nic ine to nebolo.nemusel si utekat,mozno ta chceli pohladkat!
(ej,som pisala,ze muzi su slabosi?znovu som mala pravdu.preco si nepostal?)
Zajka, ale to si ty bola??? Som netušil. Nespoznala si ma? Hneď si ma napadla, ale že až takto, to som nevedel. Nabudúce sa na mňa radšej usmej a nenaháňaj ma, možno to bude lepšie.
urobila by som ti nieco moc zlé!
Neviem, kde všetci sú. Ani to len netuším.
pete,ty vtipkár!
:)))))))
mas pravdu,jedna som bola ja ;) skoda len,ze som ta nedobehla!!
Zajka, ty si mi nerobila zle, bola si ku mne vždy milá. Nemal som najmenší dôvod sa hnevať na teba.
a co je s damaxy a alternativou?som ich tu davno nevidela.a matelko?vies o nich nieco?sa chcem s kazdym rozlucit.
Som stretol dve ženy, ktoré po mne kričali, ty mužské h...o. Jedna z nich mala červené vlasy, také krátke. Naháňali ma dva dni, tak som sa nemohol zastaviť. Nakoniec som im ušiel, ale len tak tak. Beda mužom, ak ich stretnú.