Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
no ja by som bola asi este horsia ako sa tu prezentujem!este pojasenejsia,pete.taku hanbu sinemozem urobit,ked tu disponujem tak velkou studnicou mudrosti-citatmi. xi xi xi.
dal by si mi kosom,viem.alebo ja tebe.xi xi.iba by som sa na teba chcela pozriet,co si za kvietocek.a ake mas ocka by ma zaujimalo.toť vsetko.
nemam muzov rada, ale do teba som sa zalubila xi xi. tak mozno nie som na tom az tak zle,s tym mojim postojom nepriatelskym.
hmmm.ale musis sa polepsit,trosku pete.
to co vravim.ist von a hladat kamaratky ked nie hned lasky,ok?nie je dobre,aby si bol tak sam.citim to,tak nieco pre to urob,tak ako misha pre svoje zdravie.
Slubujes???
Ja určite nepíšem sem inak ako v živote hovorím. Ty áno?
Zaja, prečo uvažuješ tak negatívne? Nevidím jeden dôvod, prečo by sa mali naše kamarátstva kaziť, keby sme sa aj videli. Jedine, že by tu niekto písal ínak ako myslí a cíti. Potom by sa to pokaziť mohlo. Inak neverím, že by sa niečo kazilo. Trošku optimizmu Zaja
aj tak si myslim,ze by sa tieto nase kamaratstva stretnutim iba pokazili.neviem preco,mozno prave preto,ze tu inak piseme ako v zivote hovorime.presne ako pises.
Ako si prišla na to, že by som ti dal košom? Nikdy nemôžeš vedieť. Mne sa medzi ľudí nechce chodiť. Ja sa tu porozprávam lepšie ako medzi ľuďmi. Neviem, čím to je. Môže to byť tým, že ľudia sa tak neotvoria pri priamom stretnutí aj tým, že tu sme sa zišli takí, čo si rozumieme. Takže medzi vás by som do spoločnosti aj išiel.
dost na praci,to myslim.
mne to neva.tiez mam toho dost.ked prides,tak zakric.
Ospravedlňujem sa, ale na chvíľu musím odísť.
no vidis,mojko.vsak som si ta stihla oblubit a uz musim ist :((
aj tak by si mi dal kosom,tak huráááá ze idem co najdalej.
a to hladkanie ti velmi treba.musis prestat sedkat za pc a ist medzi ludi.mozno tam uz taka caka,co ta nechce bit.len nesmies hned zutekat ale dat jej sancu,vies?