Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Nie, nevadí mi to.
To súhlasím, že pokiaľ by sme o sebe nevedeli, tak by sme na ulici prešli okolo seba bez povšimnutia alebo by sme len stroho prehodili pár viet. Ak by sme sa stretli tak, že by sme vedeli, kto sme, tak by sme určite boli kamaráti aj v skutočnosti a to hlavne preto, že už poznáme svoje vnútro. Je ľahšie sa takto rozprávať na stránke ako v skutočnosti. V skutočnosti to urobí málokto. V skutočnosti nevieš, čo sa skrýva pod obalom.
a o mojom srdci si mozem hovorit iba ja xi xi xi.zatial je nahnevane.a este stale ubolene.preto nema rado.ak sa nahodou vylieci,tak sa zmeni.
tak si to aspon mozem dovolit hovorit ti zlato ked uz odchadzam.nevadi ti to,ze?
Zajka, realitu vnímam dostatočne. Snívanie je dôležité. Nikto, kto nesníval, nedosiahol nič významné. Nájdi k tomu nejaký citát.
pete,ak sa nieco stane,a pride taky skutocny pete,tak mu dam sancu.ale vsetkych ostatnych nemam rada.nemam! xi xi.nic si z nich nerobim,len ma dokazu rozculit ich...vsak pamatas,co som o muzoch napisala.
len nezabudni na seba!mozno keby sme vsetci odtialto raz isli po jednej ulici a nevedeli o sebe navzajom,tak sa ani neobzrieme.alebo aj prehodime rec ze kde je taky obchod alebo taka banka ale to by bolo vsetko.zdvorila odpoved a nic.take krasne zeny mozu chodit aj okolo teba,len si otvor srdce prilezitostiam.jasneeeeeeee?
Zaja, keď stretnem niekoho, kto za to stojí, tak sa vytratím aj ja. Zatiaľ som takú nestretol, tak som tu. Lepšie ako nič.
pete,zlaty.ale ty potrebujes zit v realite,nie presediet cas doma.ja uz nebudem pisat,to viem.len raz za cas.tvoje kamaratky z fora sa vytratia postupne tak ako ja.vazne,chcem ti do zivota len to najlepsie,preto ti toto pisem.vytrat sa aj ty podobne.kvoli niekomu,koho stretnes a bude to skutocna osobka.
Zaji, ty nemáš rada mužov? Neklam samú seba. Tvoje srdce netúži po ničom inom inom ako po krásnej láske. Len si to priznaj sama pred sebou. Raz si to aj tak priznáš a čím skôr to urobíš, tým ľahšie sa s tým vyrovnáš. Vidíš, ani ja nemám ženy rád, ale po láske prahnem...
Zajka, tak pre zmenu by si dala košom ty mne alebo ja tebe? Ani tak ani tak s tebou. Moje očká by si chcela vidieť? Rád by som splnil tvoje prianie, žiaľ to asi nebude možné, keď už odchádzaš. Zaja, ja už mám kamarátky, tu na tomto fóre. Také by som určite nestretol len tak na ulici.
haloooo!
ale to je vsetko moj problem.nic si z toho nerob.alebo si odpadol,pete,ze som taka trufala?
vsetko beriem sportovo.nelakaj sa,ja predsa muzov nemam rada!!