Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
nezabudni sa zasmiat pred zrkadlo,aby si mi napisal aj ake su,ked sa smejes.s tou predstavou sa mi bude lahsie opustat slovensku zem :)
idm sa naozaj na ne pozrieť, napíšem ti potom pravdu
ja to neviem posúdiť aké mám, také normálne. skôr väčšie ako malé a smutné.
pete zlaty,hladas zrkadlo v byte?
toto mam na tebe najradsej,pete.ked vobec neodpovedas.a ja hlupucka som hned vsetko vytarala.
tak napr.mas velke okruhle oci a vazne.co ty na to?ake su skutocne?
No zaja, čo si myslíš, aké?
asi ano,take zive by som povedala podla nazoru inych.a ty?velke alebo uzucke.vesele alebo smutne.dufam nie zachmurene!
ale nie kazdy,kto tu otvara svoje vnutro chce byt odhaleny aj skutocne.ja vidim napr.tie anitine poznamky,ze existuje iba na fore a nikde inde.ona ako sa objavila,tak aj zmizne.a mozno je nas takych viac.
zvlast tych co pisu na depkach a podobnych temach.
Aj ten môže byť. Ty máš zaja oči veselé?
ja poznam iba toto:
Nepresnivaj svoj zivot, ale prezi svoje sny!
pasuje ti aj tento??