Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
zaja.path@centrum.sk
daj mail
naozaj by si mi poslal?ale ja nemam ziadne moje foto.aj napriek tomu by si mi poslal?
pete,ved neviem.uvidime podla prace,ako sa zadari a tak.ale myslim,ked uz nas tam bude viac dievcat,tak ostaneme dlhsie.
tak este nieco k tym ockam.mal by si sa viac usmievat.lebo usmev otvara moznosti a bura predsudky.nemysli si,ze vsetko,co napisem su len take reci,za to ze som obycajna zaja.viem,ako funguje svet,hoci nie vsetko je spravodlive v nasich ociach.
mojko zlaty a vaznucky,zo srdca ti prajem vsetko dobre v zivote.a hlavne vela radosti-aj ked sa nebudes smiat na plne usta,ale aby si to citil v srdiecku tu radost a spokojnost.a jedno velmi dobre uprimne dievca,ktore ta bude lubit nadovsetko.
Mám poslať aj tebe?
tak sa mozem spytat miksinky,ked uz videla tvoje foto?
Koľko sa chystáš byť v zahraničí?
zajka, ako ti mám opísať vlastné oči? Dá sa to vôbec? Tie oči mám také ako som ti napísal občas sa aj usmejem, ale nie veľmi často. Vtedy mám taký detský pohľad asi keď sa usmejem. Zajka, to je veľmi ťažko opisovať samého seba. To musí niekto iný.
pete,vsetko myslim vazne,ale som vesela.clovek nemusi byt nacisto vazny aby to,co hovori myslel vazne.aj s usmevom sa daju veci rozoberat a debatit.ja sa zasmejem aj na sebe.
vazne to chcem vediet.aj usmev ma zaujima.alebo sa neusmievas?
Neviem teraz, čo myslíš vážne a čo zo srandy.