Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

misiatko,vcera mi nesiel net,tak som isla spat.dnes som precitala tvoj smutny mail.ako je ti teraz?co robkas,kupila si tie krizovky?ak nie,tak bezkaj a nerozmyslaj.ja ti potom poviem,ake som si ja.
ozvi,ked tu budes,moja.

max

Depky jsou také zpusobené jedy, které se usazuji v důležitých centrech - tímto se zabývá detoxikační medicína podle MUDr. Jonáše, více na www.moje-zdravi.tk. I když máte všechno,jedy ze stravy zpusobují změny ve stavech psychiky - deprese, agrese, ztráta ostražitosti(myš se nebojí kocoura), člověk vleze pod auto

via

ahoj damaxy,ja len tak naskok-v kancelarii kym ma sef nevycmucha.ale uz pojdem aj ja domov,jaaj prave ma sef vola takze dobru nocku vsetkym :-))

via

ahojte vsetci,asi tu uz nikto nie je.ja som bola dnes neocakavane zavolana do prace,a este stale som v praci,som rada ze sa vam TEST pacil.anitka ja ked som si robila prvy krat mala som 37 bodov.ti co prave prechadzaju akutnou depresiou maju vzdy minimalne 35-45 bodov.ja uz si ho robievam 4 tyzdne,niekedy aj 2 krat do tyzdna.dnes rano som si robila a mala som len 26 bodov,takze urcite sa da casom a spravnou liecbou dosiahnut aj tych 20 bodov.ja som ho robila len tak zo srandy kamaratovi,mal 23 bodov a to je zdravy.pa do zajtra.

damaxy

ja tiež ledva pozeram no objednala som si niečo pekné na seba a tak so sem zašla ani neviem čo ste popísali volako sa mi zaplnuje den všeličím a tak som tu v tejto miestnosti s PC pomenej