Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Býva mi veľmi smutno a prázdno. V tom teste, čo ste si robili, boli aj otázky za 3 body v zmysle, že už nič necítiš, alebo nič ťa nerozhnevá. Zaujímavé, že sa cítim prázdne, ale ja som tam mala odpoveď za 2 body. Takže som asi iba prázdna na pekné emócie. Tie negatívne vo mne stále sú. Je ti smutno za zajkou? Možno trošku aj preto.
Ak si si dokázal v spánku oddýchnuť, tak to bolo užitočné využitie času.
Poviem ti, pete, že ja sa trošku teším na dlhé zimné večery. Vieš prečo? Lebo ďeň bude kratší a studený, možno fujavice a vetrisko...takže ak ho celý presedím doma, nebudem mať také veľké výčitky, že som ho premárnila a zabila. Pri letných dňoch také mávam, a to mi na nálade nepridá. Takže aspoň jedno mizivé plus.
Prečítal som si všetko Anitka, rád by som ti odpovedal. Ale tu sa mi zdá ako na verejnosti. Od pondelka sa cítim ozaj nie veľmi dobre. Určite je to aj tým počasím trošku. Ale to počasie samo o sebe by mohlo byť aj príjemné, plné romantiky a pekných zážitkov, ale k tomu treba toho správneho človeka alebo najlepších priateľov. Anitka, povedz ty ako sa máš? Stále nič necítiš? Nebýva ti smutno?
Uvar si čajík, ak chceš, kým budeme písať. Ja si práve varím. Vonku je tak sychravo a tiesnivo...doobeda som sa chcela prihlásiť, ale nešiel mi internet. Skúšala som to asi hodinu!! Ak zrazu bez rozlúčenia prestanem písať, zamená to, že ma znovu odpojilo :((
To vieš, že zostanem...Aj tak sa nedá nič iné robiť. Mám ešte drobné povinnosti, ale vôbec sa mi do nich nechce. Ráno som sa zobudil. Dal si drobné raňajky a že si ešte na chvíľku ľahnem a spal som doteraz....
pete, prečítal si si, čo som napísala dole? Nevieš niečo o liečbe homeopatikami? Môžu byť naozaj účinné aj v našich problémoch?
A ty sa máš prečo tak smutno??
Ahoooj, pete.
Zostanem, kým som sama doma. Potom to už nebude tak ľahké. A ty??
Anitka, to som vôbec nečakal, že ťa tu nájdem. Teraz, teraz som zapol net, chvíľku nikto a zrazu príspevok od teba... Zostaneš dlhšie, či sa niekam ponáhľaš?
:)))))))) Anitka Ahooooj :))))
ahojte. Dnes tu asi nikto nie je. Tak vás všetkých aspoň pozdravujem a želám, aby tento deň, pretože je voľno, bol aj krásny a bez úzkostí a pocitov osamelosti, hoci možno budeme sami.
Dnes som dlho telefonovala s jednou kamarátkou. To je tá, ktorá preživa podobné pocity a život ako ja. Objednala sa k homeopatičke, vraj pomohla veľa ľuďom dostať sa z depresií a problémov z nich plynúcich. Dá mi vedieť, ako to prebehlo a čo jej predpísala. Treba tam (zrejme ako u psychologičky) povedať, čo človek zažil, choroby, aké prekonal, úrazy, stresové situácie...a terajší stav - aj telesný aj duševný. Liečba je pomocou homoepatických liekov. Máte s tým niekto skúsenosti???
Pete, ty si sa mal včera nie dobre. Čítala som si. Dnes je to lepšie? Prečo sa to zhoršuje, čo myslíš? Je to jeseňou, alebo niečo deprimujúce prežívaš?
misha, miksinka, damaxy... :))