Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Anita, aj abracadabra je pekná.
Nikdy nevieš, v akom rozpoložení je ten druhý naozaj a čo mu naozaj budúcnosť prinesie. Ty sa môžeš zajtra šťastne zamilovať a ja sa už nemusím nikdy. Nikdy nevieš, čo koho kedy čaká, či je mladší alebo starší. Najmä v tejto oblasti sa to nedá a môžeš ma prehovárať koľko chceš, je to tak. Nikdy nevieš, čo kedy ťa čaká. Ako nepríklad berieš môj názor, že dievča si nájde oveľa ľahšie niekoho ako muž? Stačí jej žmurknúť a už to ide. Ja teba poznám ako veľmi kvalitného človeka, aspoň sa tu tak javíš. Nevidím teda dôvod, prečo by si teba niekto nenašiel.

anita

pete, eurythmics mám papálené cd, ale neviem názov. Z neho sa mi najviac Miracle...taká krásna sladká romantika. Na snívanie.

anita

pete, taaaaaaak veľmi sa aj mne!!! Najviac. A tá Love is a stranger?? :)))) Tá má už trošku iný podtón. Tá sa ti páči?

anita

pete, a ten hlas!!! Ty to možno nevieš posúdiť, keď si muž, ale mne poriadne rozbúch srdce :))) je mi veľmi príjemný.

pete

Eurythmics - miracle of love nemá chybu. Skvelá pesnička. Tak príjemne sa mi počúva. Ktorá je tvoja taká najobľúbenejšia?

anita

pete, ja som tá, ktorá sa dokáže v súčasnosti aj pousmiať ale budúcnosť z hľadiska tohto nášho problému vidím čiernu a beznádejnú. Ale ty si bol vždy ten, ktorý sa dopredu pozeral optimistickejšie. Z nás dvoch si to ty. Takže ja verím v tvoj krásny život, ktorý príde. Si stopercentne maladší ako ja, tak aj príležitostí bude viac. Ak si myslíš, že v tomto sa mýlim, tak to pochopíš, keď budeš mať aspoň toľko ako ja, že je to trochu aj o tom. Len sa nesmieš uzatvárať a pozerať zamračene na ľudí. Aj keď sú akí sú, tak ty si aký si, a nebudú ťa formovať oni. A dávaj príležitosť aj keď hneď nevieš, či to bude dobré. Každý kvet je zatvorený, kým nezačne kvitnúť. A začne pri tom pravom a vtedy uvidíš aj jeho vnútornú krásu. Ale na začiatku si ju chráni v zatvorenom puku. Ak ho ešte nevidíš rozvinutý, tak to neznamená, že nie je ten pravý, ten vnútorne krásny. Začneš sa otvárať aj ty a umožni to tiež niekomu.

pete

Konečne som sa dostal k počúvaniu tých pesničiek, čo si mi minule písala
Camouflage - Love is a shield je skvelá skladba. Vidím, že máš pekný vkus Anita. Potom ti napíšem aj o ostatných, ako sa mi páčia, keď budú hrať.