Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Tá herečka na JOJ čo ju teraz dávajú...neviem, aký je to film, tá tiež vyzerá mladšie ako má. Keby povedala, že 18 tak jej uverím.
Peha a No name nepočúvam, aj som hľadal, či niečo od nich mám, zatiaľ som nič nenašiel. Ale niektoré pesničky sa mi páčia.
Vidíš, pete, ani ja nie som z tých, čo žmurkajú. Takže to vôbec nemám jednoduché. Chodím do zmiešaných spoločností, sú tam slobodní aj starší odo mňa...asi sú to také isté povahy ako ja a nik neurobí prvý krok.
Minule mi nechcela dať zástupkyňa jednej spoločnosti podpísať zmluvu za rodičov, hoci mi vysvelila, že to môže urobiť aj niekto iný z rodiny. Pol hodiny sme sa nechápali, že tak prečo nemôžem, keď hovorí, že môžem, až z toho nakoniec vyšlo, že by som musela mať 18 rokov!!! Zasmiala som sa dobre, neviem, či nesvietilo svetlo na chodbe alebo mala zlý zrak :)) Ale vyzerám dosť mladšie, tak preto tí 20-25 roční. A tí sú častejšie voľní.
Ten nie je zlý, ale ten z miracle of love, ten ženský je taký záhadný :))
Počúvam ho ešte raz...mne sa rozbúcha :)) Čo povieš ma skupinu Peha a No name?
Ja nechcem také dievča, ktoré žmurká na mňa. Ak žmurká na mňa, tak si zažmurká aj na iných. Ale to je jedno. Ak ťa chcú 20roční, tak potom vyzeráš výborne. Ale nechodíš náhodou do prostredia medzi 20roč? Keby si chodila niekam, kde sú tvoji vrstovníci... Ja viem, že to nie je jednoduché, ak chceš niekoho, kto by ti vyhovoval.
Ja som myslela has z Camouflage. Z toho ťa mrazí????
Love is stranger je len jedna verzia s Annie Lennox? Aj tá je pekná, ale tá ma už preberá do reality.
pete, žmurkajú iba sebavedomé a sebou samou si isté dievčatá. Tak prečo si teba také nenažmurkalo??? Ľahšie to majú muži, pretože oni normálne vyvíjajú iniciatívu. Ja nie som z tých, čo idú prvé. A môžem čakať a čakať. Asi je to preto, že si neverím a utekám, pretože sa bojím, že to znovu dopadne zle. A každý si potom myslí, že nikoho nechcem!! Ja dobre viem posúdiť, aké to bolo aj v možnostiach pred pár rokmi a ako je to teraz. Najhoršie, keď vidím, že sa snažia 20 roční :(( Neviem, či sa usmiať alebo plakať.
Aj ja počujem ten hlas, najmä ten na začiatku. Mňa z neho až mrazí. A srdce mi nebúcha, ale až tuhne.