Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ahojky damaxy,pocula som v spravach ze mate sniezik,to sa vam zije!A my tu nic!mas uz sanky prichystane?
ahoj ludkovia,ako po halloweene?
matelko,frajo,anitka..?ako mate?
anitka aj u nas je uz bielo aj zahrada je cela biela a stale pada
Dnes ráno je u nás všetúčko biele, a bez prestania sneží ďalej.
Pomaly idem do tej bielej krajiny. pa :))
trochu som vas pocitala,prosim vas hlavne sa nevzdavajte,mne ked je horsie tiez by som sa najradsej vzdala,viem ako je to tazke,ale ked sa zacnete vzdavat len sa tym vas stav zhorsi.co sa tyka homeopatik,mne nepomohli ale ani neublizili,brala som ich pri prvych depresivnych pocitoch,bohuzial nezabranili tomu aby som do toho nespadla,homeopatika mozu pomoct ale len ako doplnok pri liecbe antidepresivami.ja homeopatikam neverim,nepomohli mi ani pri mojich castych chripkach.ale za skusku nic nedame,prosim vas nevzdavajte sa bojujte tak ako ja.raz som uz depresiu zvladla-da sa to len treba chciet.
Dobrú nocku a ďakujem aj ja. Dnes si mi veľmi zlepšila náladu.
:)))
Ďakujem!!
Dobrú noc.
Budeš mi tu chýnať. Možno pôjdem na nejaký čajík, neviem, čo bude. Opatruj sa aj ty. Odreaguj sa.
Ty stále cestuješ, aj ja by som chcel :)) Nemrzni nikde, lebo by ťa bola veľká škoda.
Anita, to, že si musela prepisovať dva rôzne texty, to že píšeš a vždy to prerobíš svedčí o tvojej veľkej tvorivosti. S tým by si sa vedela tak dobre uplatniť. Tvoje vnútro musí skrývať toľko potencie, že schováš do vačku kohokoľvek.
Anitka, ty škrupinka :)))) Nič nehovorím, ale ty vieš, čo si myslím.