Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

moja najkamoska tu v nemecku ma priatela zo slovenska a jeho kamosa "pripravili"akoze pre mna!Vcera som dostala jeho fotku a je nadherny...presne mj typ,a mne sa snivalo,ze ma nechcel a le prave tu moju kamosku!No nemala by si z toho nocnu moru?
Babenka a ty ako???

babenka

miksinka,ahoj.Ake sny si mala?Ja som mala dnes tiez velmi zive.Asi fotku nema ani svoju ani matelkovu som pochopila z toho,co napisal.mal by sa odfotit konecne.
bobio,presne tak, tvoj syn si neuvedomuje,co ti sposobuje,ale urcite ta potrebuje.a to velmi.urob mu pekny program,venuj sa mu,aby bol sustredeny na to,co budete robit spolu a nespominal,co zazil.aj moji synovci to robia.ked pridu,tak stale stebocu o tom,co videli,robili,zazili a to aj u druhej starkej,ktora nema rada rodinu z nasej strany.ale co uz robit s tym?boli to,tak lepsie je uvedomit si,ze aj naprek tomu,ty si jeho jediny ocko a teba stale potrebuje!ak ho nechces stratit,tak ho stale navstevuj.

miksinka

frajko moj,co si tu nepockal?tak posli teraz matelkovi tvoju fotocku ja ta chceeeem vidiet,prosim!
mam sa tak vselijak!dnes som mala zvlastne sny...uz si vazne zdrhol?

jana2

Bobio,tvoj syn bude vždy iba TVOJ syn,aj keby si tvoja ex našla 10 iných partnerov.Život ide dalej,netráp sa tým.Tvoj synček za nič nemôže,je to dieťa,ktoré si neuvedomuje,že tirozprávanie o tom,kde boli a čo robili môžu trápiť.Skús to nenápadne zahovoriť,ale v žiadnom prípade nepreruš kontakty so synčekom.Čo bolí,to prebolí.Raz určite..

frájo

ahojte,miksinka,matelko a ostatni.sak konecne som tu za monitorom.miksinka ako mas?videl som tvoje fotocko konecne.taka krasna babenka si?!fuuuha. aj tie licka som pozrel podvihnute.ale ja nemam ani matelko asi nema moju a ani ja jeho.bo sa casto nestretame ani nelyzujem.som sa nenaucil dobre,tak to radsej neriskujem :( vy mate letko ete?my nie.
matelko,som tu davno nebol,bo sme chceli stihat zahradu zrilovat,cele dni som ta sedel ale nestihli sme :(( brigadnici chybali.vy mate pokoj?ja stale beham a nic nestiham.uvidime,ci tu budem.miksinka,si minule pisala,ze si sa z pivka opila?musis malinovecku pit iba a vodu sirupovu,ked ta tak pivecko premohlo.a to 10 alebo 12?
sak musim prchat.dobre sa oblecte a krasny vcasny vecer si uzite :D