Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

mishi,ahoj.si tu?mas mail.
to sa tiez teskam,ze ti je tak fajn.mas nove skusenosti.neboj,jeden den je malo prace,druhy sa jej nakopi.
dobru nocku.ja mam sudoku a osemsmerovky. :D

misha

pete, s novou psychol. som zatiaľ nebola.
Pete, ja ide už off, nevidím na klávesnicu, dala som si tbl. na spanie. Dobrú nocku, zajtra popíšeme,,,pá pá

pete

To je tak s kolegyňami, ja viem, skoro v každej práci je to tak isto. Všade sneží. To je také smutné a romantické, keď sneží a je taká zima. Bola si nakoniec s tou novou doktorkou? Píšeš ako vymenená. To som veeľmi rád. Ja som poriadne unavený. Dnes bol náročný deň, ale tieto večery sú ešte horšie, lebo sú tak veľmi smutné a romantické...

misha

pete, ja mám tú absolventskú prax len 4h denne, od 10:30 do 14:30- ževraj vtedy je najviac roboty a ja tú robotu nikde nevidím!!!!! Len sem-tam skontrolujem moče, výtery, očkujem ich, "nosím" spermie doktorke atď.:-), sedím u okienka, berem odbery, a ak je potrebné na ambulancie pre odbery atď..) Ale fakt, nudá:-(.. A s tými vecičkami som sa potešila:-) A boli sme s mamkou..A práve vtedy stráááášne snežilo, bola som vysmiata:-) No, a kolegyne sú dosť staršie:-( a dosť vulgárne:-( Chalani sú len na patolke, ja som na mikrobiológii:-((

pete

Tešííím sa preveľmi s tebou. Také pekné veci budeš mať :)) Teraz z teba bude taká kočka, že ťa tam kolegovci zjedia. Menil by som s tebou robotičku... Vieš ako veľmi veľa som toho dnes mal??? Takže si celá rada, ja sa tak teším, že ti to tak ide. A koľko si bola v robote, že si stihla aj nákupy? Teraz si prišla z čiech? S kým si bola?

misha

Pete, prečo sa máš zle? Prečo Ti je tak smutnučko???:-( Stalo sa niečo?..V práci dobre, ale strašná nuda, málo roboty. A ja som radšej, keď som stále v pohybe, rýchlejšie to ubehne. Ale dnes sa mám veľmi dobre:-) Boli sme aj v Čechách, kúpila som si takú bielu športovú bundičku s kožušinkou, a biele športové botičky pod kolená:-)) Tak ma to potešilo...A som asi aj rada preto, lebo som dnes nemala čas papať, len ráno a o 19h zeleninku, tak neboli výčitky, asi to mi zlepšilo náladu...