Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

jaja

dobre to poznam. Depky ale hlavne depky suvisiace so strachom. Ak mozem poradit super knihu Luule Villma Dusevne svetlo. Mne velmi pomohla. Aj ostatne diely od tejto autorky - ale tato je najlepsia. Skus.

iris

je to dlha sukna na zimu. taka ruzova,pekna latka,ale aka sukna samiporadi, tak to uvidime.
aj u vas je tolko snehu?som pozerala v tv,ze to k nam prislo od zapadu.

miksinka

ja nemam este nijake smeny...uz mi skoncili!a nive este neprisli!
aku suknu sijes?kratku alebo dlhu???
si teda sikulka!

iris

ahoj,ja tak vnorme.chvilu tu snezi,metelka a potom svieti slnko.sijem si suknu,ale som dnes leniva.a ty? co porabas? ake to mas smeny?
cela partia sa tu objavuje castejsie poveceroch.ty asi nie.teraz pracuju :)))

iris

zuzi,dobre.popytam sa,cez vikend budem mat volanie zadara,tak sa opytam,ak bude dvihat telefony.dost casto nedviha,lebo sa citi nanic.
papa,drz sa.a tu psychu by si mala skusit.ak mas kamosku,kt.nejaku pozna,moze ist s tebou.ak chodis do skoly,nemate tam nejaku?my sme mali a dalo sa s nou celkom dobre pohovorit.ber to ako jednu zaujimavu skusenost v zivote.taku pohodku,akoze tam ides preto,aby si vedela,ako to funguje u takeho lekara.popremyslaj.zatial prajem lepsie dniky.papa