Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
no to by si mala!ja mam tiez s tym problem!nie vzdy som mala stastie na dobrych kolegov...zazila som uz vsetko mozne....ohovaracky tiez,je to ako s malymi detmi!najlepsie je pracovat s chalanmi!hladaj niekde tam!nemozes?
ciapky mam rada,aj mi pasuju,tak sa radujem!v stredu som behala s celenkou...a dnes s takou nejakou satkou(ta mi velmi nepasovala,ale hlavnme ze mi nefucalo az tak okolo hlavy)
nekupime si nejake klobuciskaaa:))))
moja, ani mne. ale beriem to tak v norme.myslim, ze v mojom pripade sa to v buducnosti zhorsi. zvlast,ked si nenajdem pracu.ale tu si najst neviem,lebo mi v tom nieco brani.asi strach.mala som len jednu pracu a tam otras stresy,ohovaracky a zavist som zazila,odvtedy mam depresiu co i len pomysliet na pracu.blokovala som sa a neprinutim sa hladat.a potom ma to trapi,ze nic nehladam a nepracujem,ked by som uz konecne po vela rokoch mala.
:((((((
iris,tak ja potrebujem to iste co ty!Teple a zarovem elegantne!A este keby bolo aj za dobru cenu,tak to som rada!
my tu mame v obchodoch samu hnedu farbu vsade!Naozaj vsade!Ja hnedu neznasam,tak si to vies predstavit?
ja by som najradsej nieco svetle,ale uz mam biele cizmy dvoje!cierne nemam take poriadne...Mame my problemy,co?
ale nie,niekedy mi je aj uplne jedno,co si obleciem,len aby depky a spol. pominuli,ze?
miksinka,aj ja elegantne a zaroven teple!! ci vobec najdem.ani farbu neviem...bezovu alebo hnedkavu.ale svetlo hnedu.s kozusinkovym golierom najlepsie. a ciapky nosis cez zimu?ja nie.nepasuje mi ziaden styl :(((
moja tebe tiez depky pokoj nedaju???
ja mam tiez kabat,aj vetroviek dobludu vo vsetkych farbach,ale chcem nieco extra elegantnea hlavne teple!cizmy mam na vysokych podpätkoch,aj take s kozusinkou,ale potrebujem este nejake,ale ked ja sama neviem ake!a to je potom tazko kupovat:))))
Ja som tu cez den,lebo doma este nemam net,ale uz coskoro,je uz v oprave!
miksinka aj mne.vetroviek mam dost,ale kabatiky by sa mi sikli.aspon 2 take kratsie,nie po zem.a cizmy zhanam a nie a nie kupit.potrebujem s dobrou proti smykovou drapavou podrazkou.lebo vsetky mam smykne a ledva chodim.ja som zo stredu.ale bezala by som na juh!!!
ak ju dosijem,lebo dnes mam nostalgicku naladu,a vidis,furt sa tu vypisujem tak onicom.a kazdu pol hodku sa na nu pozriem a nieco dobnem na stroji.
ty ako?vecer nechodis popisat?ja zredka iba s mishou.bud na A+B alebo tu nieco,ked sem zavita.
ano,presne na juhu som!
tak to asi preto!
ty odkial zo slovenska?
v tej suknicke budes urcite kocka!mne treba na zimicku nejake normalne cizmicky a asi aj kabatik!
jaja,dakujem za ostatnych, snad si to precitaju.
miksi,je to akoby staroruzova ale syta,vyrazna staroruzova.velmi sa mi paci.ty si v nemecku juznejsie alebo kde?