Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mishi,ahoooooj.
Ako bolo dnes?? viac prace? napíííís nam.
naozaj urcite nic nezbabrem,ale bojim sa toho,mozno bez priciny.je to taky strach,ktory nemozem prekonat.uz som si aj odvykla :(( to by musela prist nejaka kamoska a povedat: v nasej firme potrebujeme kolegynku,pod,vezmu ta.
ale sama sa uchadzat,tak vzdy z toho vykluckujem aj ked ma chcu,lebo sa povazujem za neschopnu.
:((
ajojte, babenky:-)
ty tu suknu vela dnes neposijes,ze?
a ako to vyzeralo na brigadach???
nie,ale ved to sa da tiez nejako riesit!
a co tak vyskusat zahranicie?tak by ta nikto nepoznal,a aj ked nieco zbabres,tak sa stale mozes zdekovat domkov?:))hm?
6 rokov!!! nebola som na materskej,som slobodna ale odisla som z prace a isla do skoly a potom sa len tak flakosim na brigadach a tak.nic ineho nie som schopna :((((( niekedy pre toto myslim,ze si radsej hodit slucku :))
coho sa bojis,ze tam zas natrafis na nejake zmije?
tu je velka nezamestnanost a ja fakt pridem a aj ked som najlepsi kandidat,tak sa zlaknem a robim vsetko pre to,aby ma nevzali.jednoducho mi prepne a nepohnem sebou :((((
klobuky mi idu.
po kolko vela rokoch?bola si na materskej ci co?nestiahm vsetko citat?ja som nepracovala 8 mesiacov a uz mam toho dost!je to hrozne!ale ked...keby sme mali pracu kde ides rada,tak by bol oroblem vyrieseny,ze?