Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
..strava..to je chyba!
moja,bola som na nakupoch, lebo zajtra cestujem a tak som nieco kupila na vikend(starva a tak) a sijem suknu. len mi to dnes nejde tak od ruky. a ty,uz si sa ucila? mas chut na nejaky predmet? z coho mas za skusky pred sebou?
iriska, a čo si dnes robkala?
iriska, ja to mám len na 4h denne, ale je pravda, že je to lepšie, než by som mala sedieť doma. A neskúšala si si vyhladaľ nejakú psychol. na nete? Ak chceš, pomôžem Ti s tým!!!
mishi,neviem. mala by som, ale nepoznam dobru.vlastne, uz ma minule napadlo,ze kamoska jednu pozna a vraj je dobra.tak vyskusam.
si tak pekne pomahate s petem.vzajomne sa povzbudzujete.aj ked mas zlu naladkku a si smutna,jemu pomaha,ze ti moze v tej chvili byt napomoci.lebo tak sa odreaguje a sustredi na inych ludi.je to vzajomna pomoc,hoci si to nemyslis,je to tak,mojko.
:)))
no, fakt si s tym nemozem a neviem poradit.:(((
miksi ahoj
mishi, tak to je fajn. a ako to citis, zatial mozes povedat, ze praca pomohla?zamestnava? na maturu si mi pisala, ze sa zacnes ucit, tak ako, ide ti to? ja sa zacnem ucit nieco tiez -asi by som sa mala ucit, ako si hladat zamestnanie. teraz mam za ulohu telefonicky kontakt :(( budem skusat bud.tyzden.
miksinka, ajoj...
Iriska, tá psychologička nie je zlý nápad, čo na to hovoríš?
iris,to by si mala skocit za psychologickou!Nech ti s tym pomoze!takto nemozes zit,moja!musim vas na chvilku opustit!
misha ahojky...
zatim pa baby
iriska, ajoj moja:-)..no, trošičku viac, ale mne to nestačilo:-( Málo práce..Ináč sa mám dnes dobre:-) Ráno som mala jogurtík, a teraz som dopapala večeru..A ty ako???
iriska, ty si úžasná osôbka, už som Ti to hovorila! Nie si vôbec neschopná, neponižuj sa, začni si viac veriť:-)