Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

nie, mishi,to som chcela kvoli tebe.lebo si mi pisala,ze aj ty si davas. tak aby si mozno mala motivaciu prestat pomalicky aj s nimi.

iris

zuzka, ja som ti uz napisala. nie je to hlupa otazka,ja hocikedy nad tym rozmyslam.aj o tom,ze ja som ja a vsade okolo mna je len moje vedomie a ci existuje naozaj aj vedomie ostatnych?? ich myslienky?? ja som ja alebo je to vsetko len sen? a skutocne vobec neexistujem?? zavolam tej kamaratke a potom ti napisem, ak ziskam nejake info.ano??
mishinka ti moze pomoct pohladat psychologicku,alebo mail.
zuzka, ked k nej nechces ist, co tak nejakej napisat o svojich myslienkach???
to je dobry napad,aj mishka ma jednu taku!! uvidis,pomoze to. lepsie takto cez mail ako vôbec nijako.

misha

iriska, ona reakcie k tým preháňadlám už dostala, stojí si za svojím, tak čo jej mám k tomu napísať? Vlastné skúsenosti?:-(

zuzka :)

Ahojte. Dam vam jednu otazku. Viem, ze sa vam to bude zdat hlupe, lebo aj mne by sa to tak zdalo, keby sa ma to niekto opytal tak pred 2 mesiacmi. Ako vnimate sami seba ? Zamyslate sa niekedy nad niecim takym, ze vy ste naozaj vy alebo nieco podobne ??? Hlupe, ja viem, ale potrebujem to vediet. Zatial ahoj.

iris

mishi,myslim si,ze to mas presne z toho.ja som kedysi za den vypila mozno jeden pohar a nic viac.hroozne mi opuchali oci,oblicky nemali ako pracovat a zbavovat sa skodlivin a tak som mala niekedy opuchnute tak,ze som ich mala uzke.aj oblicky ma bolievali- akoby krce v oblickach. teraz pijem stale.potrochu ale cely den sa snazim.lepsie je stale po pohari ako jednorazovo liter.je to sok pre organizmus a preto aj nafukuje brucho.
a este nieco som ti prespehla na teme Bulimia,anorexia. precitaj si od prispevku: Pridal:
nnika
Včera 22:26
mala otazku o prehanadlach. citaj, mojka, ano??

misha

iriska, my máme v termoske, taký vyšňový:-) Práve som vypila šálku, ale mám z toho brucho jak balón..asi prasknem:-) Myslíš, že tie napuchnuté oči môžu byť z toho, že málo pijem?

iris

mishenka,vela pi!!!! uvar si cajik a daj do termosky a postav ku sebe a stale popijaj. mozog potrebuje vela vody, aby dobre pracoval.chces sa ucit, tak vodu potrebujes. aj oblicky. nebudes mat tie napuchnute ocka! stale pi, ja si tiez idem varit cajik spolu s tebou.hned teraz. aby ti naraz nezlyhali oblicky,mojko.to by si mala dalsi problem navyse.
ked si varis caj,hned si uvar aspon litrik,ano?!!

misha

iriska, dnes ešte nie:-( O 9h som išla do mesta, z mesta rovno "do práce", odtiaľ s mamkou do mesta a k babke, prišli sme o 16:15h domov, takže nebolo kedy:-( A aké predmety? Slovák, nemák, ošetrovateľstvo, psychológia, prvá pomoc, preventívne lekárstvo, administratíva zdravotníctva, zdravie a klinika chorôb, organizácia zdravotníctva..prax..:-( A niektoré majú aj 70 otázok:-(

misha

iriska, ja som dnes zasa ešte nepila:-( Vôbec neviem dodržať ten pitný režim. A včera som vypila o 19h 4deci čaju, to bolo všetko..Nechápem, ako mám vypiť 2-3l:-( Ale idem si pre čajík...no, a asi by som spala:-(