Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

iriska, ja by som skôr u takéhoto problému zvolila odbornú pomoc- osobnú, nie mailovú! Ale kľudne stačí vyhladať psychologičky cez net, niektoré tam majú uvedenú aj mail. adresu. Ak tam nemajú, že pýtajú peniaze, tak určite odpíšu!!! Niektoré majú uvedené, že pracujú aj elektornickou poštou- ale tie nie!

misha

Zuzka, nie, ona nič nepýta, píšeme si, akoby sme sa poznali večnosť:-) Ževraj som jej prirástla k srdcu..keď mi je smutno, vždy ma povzbudí, keď chcem prestať s liečbou PPP, "prinúti" ma liečiť sa ďalej, nevzdať sa..Ale chodím aj normálne ku psychologičke, ale to je už iné:-(
Zuzka, keď vieš svoju diagnózu, kto Ti ju stanovil, keď si nebola u odborníka?

iris

mihsinka, islo by to s tym mailom?? co myslis,bola by tvoja psych. taka ochotna a pomohla zuzke? aj moja kamaratka ma take problemy,a ona sa naviac budi v noci a vtedy ma take zufale myslienky.
mishi,nenapisala by si jej??
miksi, ahoooj.

zuzka :)

Nie, naozaj nechcem ist za ziadnou psychologickou. Neviem uplne presne preco, mozno aj preto, ze by som sa potom citila este horsie. Nechajme to tak. A to ze za to plati, no 300sk za mail, to by som teda nemohla dat. Mishka a ta ktorej pises ty chce aj poplatok od teba za nejaku radu ???

misha

iriska, cez leto som ich užívala nonstop- k tomu som ani nepila!, darí sa mi s nimi asi tak mesiac a niečo? Presne neviem..Ale s jedlom stále nič moc...
Zuzka, prečo nechceš ísť ku psychologičke? Bojíš sa, hanbíš sa, alebo prečo? A hej, ide to aj cez mail, ale väčšina si necháva za to platiť, tak 300Sk za 1mail!!!! Ja som sa tej, s ktorou si píšem len niečo chcela opýtať, bolo to na začiatku leta, a teraz si stále píšeme, je moc hodná, príjemná, poradí, pohladí..Ale osobne by to bolo aj tak najlepšie!! Nechceš to aspoň skúsiť? Veď keď sa Ti nebude páčiť, nebudeš k nej chodiť!!!

iris

mishi,tak to si zlatá a silna!! som tak rada,ze sa ti takto dari!!uz je to dlhsie?aj tie prehanadla ta moc odvodnovali,tak to sa necudujem tvojmu problemu s opuchmi.
zuzka ma psych,problem, dnes rano to tu pisala.derealizacia a depersonalizacia.
potrebuje psychologicku ale nechce ist.nema asi odvahu,preto si myslim,ze aj formou mailu by bola pomoc!!

misha

iriska, ja som užívala denne aj 30 tabliet!, doporučené bolo 1-2 tbl.- nie každý deň!!!! Ale už si dávam tak raz za 2týž.- 4tabletky!. Už nemám ale ani také psychické nutkania, mala som strašné absťáky, keď som si ich nedala, musela som vždy volať psychologičke, ale už je to ok. A ani sa nevážim už každý deň, ale tak raz za 9dní.