Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mishi,aj ja uz pojdem,lebo som tu cely den presedela a nic doma nemam urobene.
papapa, moja.
mishi,sebe. ale akasi siroka je.dnes som si merala po 10 rokoch boky,ze kolko mam,tak pozeraj: 100 cm!! ale strih mam uz roky a nemenim ho moc,len viac alebo menej zosijem.teraz som zabudla a je siroka. musim viac zosit na bokoch.lebo ten strih bol na moju kamaratku a ta ma veeelmi siroke boky.ma taku postavu.tak musim zuzovat.
ides pozerat telku?? tak dalsiu salku cajika.ja si idem tiez varit.
iriska, ja idem už preč..Keby sme sa tu dnes už nestretli, tak peknučký večer..Pá pá, maj sa krásnučko:-)
iriska, som nejaká unavená, tak asi len pozerať telku:-( Ale keby som tu mala nejakú kamarátku, tak hodinovú prechádzku by som neodmietla!:-((
A komu tú sukienka vlastne robíš?:-)
ahoj,aj ja mam podobny problem. Vlastne uz sa to pomaly lepsi. Uvedomila som si cim je to asi sposobene. Skus to aj ty, pretoze v zivote mas len tie prekazky, ktore si tam sama das. Ked mas problem,neboj sa s nim bojovat, staci "chytit byka za rohy", nebat sa odvazne veci riesit. Potom to uz bude fajn. Inak si len budes zo zivota robit zbytocny boj. A zivot nie je boj. Si nestastna len preto, lebo si sa rozhodla byt nestastna. Proste sa rozhodni ze budes stastna a budes stastna. Zakladnym klucom ku stastiu je POZITIVNE MYSLENIE.
mishi,tak to si pekne napisala.
a co ides robkat teraz??mas plan? ja upratovat a pomaly dosivat.
mamina uz nepise??davno som ju necitala
iriska, ja tiež nechodím ku psychologičke vo svojom meste.
Zuzka, a je pravda, čo písala iriska, že je potrebné, aby sa problém zachytil na začiatku, nie vtedy, keď je neskoro! Čím dlhšie tá choroba bude trvať, tým ťažšia bude liečba! Hovorím z vlastnej skúsenosti! Keby som to zachytila ako ty- 6týž., nemusela som byť tam, kde som dnes!
mishi,ved aj ja,ale zuzka si postavila hlavu asi a nechce ist.neviem preco??? zuzi,mozno ak sa bojis,tak do ineho mesta alebo skus cez net, ako ti radi mishenka. ved takymito myslienkami nechces stale trpiet.ak to nezacnes riesit v zaciatkoch,tak sa to moze zhorsit,moja.
Zuzka, toto sa potrebuje riešiť osobne! Vieš, ja tiež neriešim PPP mailom! Ona mi len pomáha- ukľudňuje, povzbudzuje, ale PPP by sme takto nevyriešili! Ak chceš, napíš mi, kde bývaš, a ja Ti nájdem nejaký kotakt na psychol.
Nebola som u psychologicky. Na nete som si raz nasla nieco a mam podobne, povedala by som az, ze tie iste priznaky, ale niekedy si hovorim, ze si to len nahovaram, ze som si to len vsugerovala, lenze tieto problemy maju aj ini ludia a naozaj existuje takyto "psychicky problem". Uz koncim. Zatial ahojte.