Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
na Slovensku ak sa nemýlim sú len dvaja exorcisti - o. Solčiansky a o. Mareta. Nemyslím si, že si navštívil jedného z nich. Ostatní nie sú skutoční a nekonajú v mene Boha, nemajú silu Ti naozaj pomôcť. Potom sa nečuduj, že budeš za nimi cestovať ešte x-krát. Tí dvaja, ktorí spomínam za to neberú peniaze. Koľko si dosiaľ zaplatil za odrobenie?
imunitu môžeš mať aj Ty, ak si v milosti posväcujúcej - po sv. spovedi bez ťažkého hriechu s predsavzatím nehrešiť. Každé jedno sv. prijímanie hodne prijaté Ťa robí silnejším a imúnnejším.
Ešte jedna otázka: je tá tetka k Tebe v nejakom príbuzenskom pomere?
Hej? A to si odkial vzala? Mna exorcista, ten najskutocnejsi, prijal niekolkokrat, moja mila.
Ja uz svoje rozhodnutie nezmenim, zajtra niekoho pozhanam, zaplatim a vybavene. Dusa nedusa, uz mam toho tak akurat dost.
choď za exorcistom len raz - ale za tým skutočným, ktorý má oprávnenie cirkvi. Ak sa nad Tebou pomodlí a Ty sa naozaj obrátiš k Bohu, žiadny ďalší exorcizmus už nebude potrebný
Ja si myslim, ze imunitu maju len svati ludia.
Ja sa za nu modlit nebudem, lebo na to nemam dost sil. Ak by na teba niekto mieril samopalom, nebola by si radsej, keby ho nejaky sikovny policajt odstrelil a teba ochranil?
a Ty si čítal, ako môžeš byť proti kliatbam imúnny? Pokiaľ si v spojení s Bohom, nijaká kliatba Ti nemôže uškodiť. To by už Vella tak veselo nechodil po svete ale bol dávno mŕtvy, asi si nevieš predstaviť, koľko kliatieb na neho smeruje, keďže robí exorcistu.
Ona mi uz dala x-krat porobit. Ja musim cestovat za exorcistom cirka patdesiat kilometrov. A dokedy?
pochopila. Zabúdaš však na jednu podstatnú vec: ide o vaše duše - o jej a o tvoju. Ak niekoho dáš porobiť, ideš zo strany Boha na stranu diabla - a diabol za svoje služby raz bude chcieť zaplatiť. Čo by osožilo človeku, keby aj celý svet získal, ale svojej duši by uškodil? Ona si možno neuvedomuje, ale hazarduje so svojím večným životom. Ty neurob tú istú chybu, takže to nerob kvôli nej, ale kvôli sebe. Navyše, ak sa budeš za toho, kto Ti robí zle modliť, Boh môže Tvoje modlitby použiť na jeho obrátenie - a On si to praje viac ako hocikto iný. Boh nás chce mať všetkých v nebi.