Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ja viem, ze ked jej dam porobit, ze spacham tazky hriech, ale ja uz mam toho plne zuby. Vsak ja nebudem chodit za exorcistami kazdy mesiac. Zlo treba zastavit, hoci aj zlom.
Vella pise:
jestvuju tri skupiny liecitelov
1. Ti, ktori uzdravuju v mene Jezisa alebo modlitbami, za takymi sa chodit smie
2. Ti, ktori uzdravuju vo svojom vlastnom mene
3. Ti, ktori uzdravuju pomocou okultizmu
Ja neviem, ako by sa ti pisalo, keby ta chcel niekto napr. oddnes dostat do hrobu??? Chapes dievca??? Co ja sa mam modlit za nu???
Ale ty si nepochopila pointu, ze ta tetka ma chce dostat do hrobu. Ja skor dostanem ju, ako ona mna, mne uz bohate stacilo jej porabianom. A v jednom som si isty, ze ju tie babky strigy neodklaju, lebo magiou sa odkliat neda.
Vella hovorí, aby sme nechodili ani za ľudovými liečiteľmi. Ak je ľudový liečiteľ "schopný odrobiť", nerobí to z moci Boha, lebo Boh to zakazuje. Bola som na seminári p. Vellu, čítala som jeho knihy...
viď hrubým písmom:
www.krestanskemedia.sk
Dokonca aj poniektori nasi knazi su tak tupi, ze o tom nevedia, lebo sa nevzdelavaju. Clovek moze ist aj za liecitelom, na tom nie je nic zle. To, co mi ty pises, som uz davno cital. Ja o tom viem!!!
ku komu sa v modlitbe bez Ježiša modlíš? Adresuješ ich akurát zlému duchu, ktorý sa v duchu smeje, že si mu sadol na lep. Navonok sa tvári, že sám seba vyhnal, ale v skutočnosti by bol hlúpy, keby to urobil.
Sú len dve možnosti - Boh a Ježiš, alebo diabol. Nič medzi tým.
Prosim ta, ver mi, ja by som za vestcom neisiel, ak by som vedel, ze mi bude odrabat magiou. Magia je zlo. Did?
No este, aby som ju pozehnaval?:DDDD Ja som ho len vestcom nazval, on je ludovym liecitelom v skutocnosti a proti nim nema ani Vella ziadne namietky, ale ty o tom asi nevies, lebo si to necitala.
Ak ma clovek porobene, ak je prekliaty, tak ho musi niekto odkliat, nic ine ti nepomoze, to mi mozes verit, lebo s tym zapasim uz cirka tri roky.
Ja som cital Vellu, ale ja v Jezisa neverim. Jestvuju aj take modlitby, kde sa J. vobec nespomina.
veštec má vždy veľa spoločného s mágiou.
Veríš v starozákonného Boha? Tak potom Ti dávam do pozornosti jeho výrok:
Nech niet medzi vami nikoho…, kto by sa vypytoval hádačov, dával pozor na sny a na znamenia; nech niet čarodejníkov, zaklínačov, nikoho, kto by sa radil duchov alebo veštcov, alebo by sa pýtal mŕtvych na pravdu. Všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí. Buď dokonalý a bezúhonný pred Pánom, svojím Bohom! (Deuteronomium 18, 10 – 13).
Keď budeš niekoho preklínať, len sa viac pripútaš k zlému! Boh žehná, tak žehnaj, nepreklínaj!