Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Inak, ti knazi sa modlili modlitby, kde sa Jezis vobec nespomina, ale spomina sa tam vitazstvo Boha nad Drakom a jeho anjelmi v nebi! Satan bol porazeny uz v nebi, nikto ho tu na Zemi nemusel premahat.
Takto, moja mama mi povedala, ze chodi za vesticami s fotkami, ze jej to povedala ona osobne. Ta tetka mne povedala, ze mojho otca porobenim zo sveta neznesie, ale ze ako by sa citil, keby mu zomrelo jedno z deti. To mi tiez povedala. A ja mam porobene tak cirka trikrat do roka.
Pre mna su tvoje modlitby nepouzitelne, lebo neverim v Jezisa Krista. Pre mna je to prorok.
To som uz cital.
tá teta má niečo osobné proti Tebe, alebo skôr proti Tvojmu otcovi?
ak si čítal vellu a bol u marettu, mal by si vedieť, že existuje niečo také ako uzdravenie rodových koreňov - zastaví sa tým pôsobenie zlého na ďalšie generácie - a teda aj na Teba
Samozrejme, ze som bol. Ja som clovek hriesny a hriech je vstupnou branou pre posobenie diabla a pre posobenie kliatieb.
A este k tej imunite:D Neviem, kto by porabal exorcistovi? Vsak ludia si aj tak o tom myslia svoje, ze v mene J. sa prd stane.
určite toho kňaza nebudeš otravovať, na to je tu, aby slúžil ľuďom. A bol si za tým exorcistom, za ktorým Ťa poslal o. Maretta? Ak nie, chyba
Ty si ani nevies predstavit, ake utrpenie mi ona sposobuje.
Este raz, ty si ani nevies predstavit, ake utrpenie mi ona sposobuje. Verstanden?
Ako som napisal, dusa nedusa, mam toho dost. Co si ona o sebe mysli, ze co si bude ku mne dovolovat??? Ja si srat na hlavu nedam. Ja za odrobenie platim u toho liecitela symbolicke sumy.
Tych exorcistov je ovela viac ako si myslis. Zajtra si pojdem dat odrobit, nebudem zatazovat exorcistov a potom dam tetke porobit, aby scipla jak pes. To je moje rozhodnutie.
Ta teta je otcova sestra. Otec Maretta ma poslal za exorcistom, ku ktoremu podla diecezy patrim, takze? Odkial beries tie desinformacie, ze su len dvaja?