Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

Cistec je len proti z oci, nie proti kliatbe. Ja tej tetke dam porobit na smrt, uz mi nebude jebat nervy. Dnes, ked mi zahlasil vestec, ze mam znovu porobene, tak som zostal akoby ma niekto vyfackal, lebo som si u neho dal odrobit pred dvomi mesiacmi. Tetka musi ist z cesty, to je jedna hnusna svina, tvari sa jak anjelicek, ale pritom je to cisty diabol, tak nech ju aj diabli beru tam, kam patri.

pan d.

Ja sa citim vselijako, ale neviem, ci to mam zase pripisat porobeniu, ked mi pred dvomi mesiacmi odrabal.
Z porobenia sa clovek sam nedostane tym, ze bude silny.

pan d.

Ja tomu panovi stopercentne verim v tom, ze odrobit, teda odkliat vie, uz niekolkokrat mi pomohol, akurat, ze mu neverim v tom, ci nahodou obcas nezaklame, aby mal zakaznikov.
Skor by som sa zameral na to, ci mu mam verit alebo nie. Ako mam zistit, ci ma nahodou neklamal?

pan d.

Vy ani neviete, co je to porobenie. Je to kliatba. Tu na vychode si ludia strasne porabaju, najma na dedinach, najhorsie su na tom podla mna rusnaci. Moja tetka je rusnacka a ta mi veru pokoja neda, kym ma nedostane do hrobu, lebo je jebnuta. Jednoducho jej jebe, tak mi dava porabat, sama mi povedala, ze mojmu otcovi sa porobit neda, ze na neho nema, tak sa sustredila na mna. Mozete si mysliet co chcete, ale u nas sa poraba, preklina.

pan d.

Akurat, ze ten pan pouziva modlitby:) Nie kazdy je okultista, za takymi by som veru neisiel.
Podla hlavneho exorcistu Vellu dokonca aj laik moze vykonavat exorcizmus, ak ziada pomoc od Boha a nerozkazuje priamo necistym duchom. To je novinka, co?

bella12

pan d., už som Ti raz napísala, že nemôžeš odstraňovať zlé zlým, že to nejde. Žiadny veštec nemôže odrobiť, navonok sa môže zdať, že to pomohlo, v skutočnosti sa len problém PRESUNUL do inej oblasti, takže po čase opäť potrebuješ pomoc veštca. Ak si myslíš, že si pod vplyvom zlého, obráť sa úplne k Bohu a u Neho hľadaj pomoc. Chodievaj na sv. omše, tam budeš v božej prítomnosti. Ezoterika a okultizmus Ti dopomohol do stavu, v ktorom si, tak nehľadaj východisko opäť v okultizme - dosiahneš len to, že sa do jeho bahna len viac a viac ponáraš.

pan d.

Ano, je to pravda, mozem odstranit pricinu mojich problemov, mate na predaj pistol, aby som mohol odstrelit moju tetku, ktora je za tym? Dohoda na cene mozna:)
Jej zomrel syn kvoli mojmu otcovi a teraz chce vidiet v hrobe mna.
Niektori rusnaci su vazne jebnuti.

?&*)

Závisí koľko máš peňazí a ako moc zle sa cítiš. Ale pri tvojej oslabenej psychike tam môžes chodiť na vyhananie démonov každý mesiac. Odstran príčinu tej diery cez ktoru do teba lezu.