Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Tak ako ja, dva alebo dve, mne je to Scheissegal.
www.youtube.com
Ach, je to pravda.
Ti Guns and Roses su uzasni, oni pouzivaju dva stupnice v jednej pesnicke, resp. si to neuvedomuju:D Ale nie.
Potupne je to, ze ja sa musim znizit na jej uroven. Ja som fertig este aj teraz, ked mi ten liecitel zahlasil, ze mam znovu porobene. Verim mu.
Boh porazil Satana uz v nebi. Inak, ak sme krestansky narod, tak by sme nemali tolko investovat do obrany, poznas to to s tym licom. Este stastie, ze na Slovensku su aj ine viery, lebo mi sa fackat nenechame.
Zajtra si este kupim kovove struny, tie nylonove ma uz poriadne stvu. Odkedy som zacal verit v Stvoritela, tak sa mi ovela viac dari, mam sa dobre az na tu tetku. Ono stacilo by mi v podstate poprosit Stvoritela, aby s nou zatocil:D Ale ja si to s nou vyriesim osobne.
Ty si myslis, ze nemam vieru? A to si na to ako prisla? Ja verim v Jedineho Praveho Boha. Mna akurat napalilo to, ze som tolko usilia investoval do modlitieb k Jezisovi a nic z toho nebolo vypocute. A to hovorim o rokoch, nie o mesiacoch.
Ja volam Boze vsemohuci zmiluj sa nado mnou hriesnym!!! A on sa zmiluje a posle ma za clovekom, ktory mi pomoze:)
Ja chodievam obcas aj do kostola, mam rad kazne, nic zle tam nevravia, akurat, ze to prehanaju s tou laskou. Ja nebudem milovat svojich nepriatelov a ani sa za nich modlit nebudem, este mi nesibe totalne.
tak je to naozaj ťažké, ak neveríš a "hraješ to na obe strany". Treba mať aspoň trochu viery, alebo aspoň o ňu prosiť, hoci len takou jednoduchou vetou, ktorú na Ježiša volal slepý Bartimej: Pane Ježišu Kriste, Synu Boží, zmiluj sa nadomnou hriešnym!
Ježiš Ti chce pomôcť, potrebuje len, aby si ho o to poprosil.
Dobre, uz nechajme tuto temu:) Ja s nou zatocim, o to sa bat nemusite a nech mi poraba dalej, budem davat aj ja jej.