Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

Co sa tyka pomoci, tu si viem najst, uz som mal neraz porobene.
Cize ja sa mam modlit, hej, a niekto ma bude sustavne preklinat. No, dakujem pekne za taku radu. Ja tomu cloveku dam takisto porobit, vsak nie som padly na hlavu. Zo mna si nikto fackovacieho panaka robit nebude. Scipne a bude pokoj.
V anglictite jestvuje jeden vyraz "point a bone", tym dokazu samani zabit odsudeneho, ani ho nemusia zatvarat za mreze.

bella12

ak je pravda to, čo o tej tete píšeš, môžeš sa proti vplyvom zlého brániť božími prostriedkami - modlitba - sú špeciálne modlitby za oslobodenie v kresťanských kníhkupectvách, pravidelná návšteva sv. omše, eucharistické adorácie, posvätený prívesok P. Márie, svätená voda - pričom stále maj na pamäti, že to nie sú žiadne amulety na spôsob povier, ale prostriedky, cez ktoré pôsobí sám Boh na ochranu proti zlému. Najviac by Ti však pomohol exorcizmus exorcistu - kňaza prípadne keby sa nad Tebou modlili ľudia z charizmatického hnutia (služba cirkvi zadarmo) a úprimná sv. spoveď.

Páter Elias Vella v poslednom čase organizuje každý rok na Slovensku týždňové semináre zamerané na vnútorné uzdravenie a oslobodenie. Možno by si mohol porozmýšľať, že by si sa prihlásil a skúsil to - bývajú aj na východe v Kežmarku v lete. Toto by Ti určite pomohlo.

pan d.

Stacilo len malo a vyskocil by som z balkona:( Teraz uz nemam s. myslienky, ale beriem lieky.
A kto za tym je? Moja tetka, spina.

pan d.

Najprv som bol za exorcistom, potom som isiel na psychiatriu, lebo tie samovrazebne myslienky sa nedali vydrzat, uz som bol totalne odpisany, hotovy jak loksa.

pan d.

Ja som uz bol aj u exorcistu, ale nechcem ho otravovat odklinanim, toho pana uz mam overeneho, ze to vie.
To jeho odrabanie nema nic spolocne s magiou, ani okultistom, ja dobre viem, co by sa stalo, keby som isiel za okultistom, o tom ma nemusis poucat.

pan d.

My to len na vychode volame odrobenie, spravne sa to nazyva odkliatie. Ten vestec jej neporobi, na to si budem musiet najat niekoho ineho a poriadne zacvakat. Ja som sa uz rozhodol, oko za oko, zub za zub. Ja verim len v Starozakonneho Boha. Dufam, ze proti tomu nebudes mat nic:)

pan d.

A co by ma ochranilo? Dobre, ze aspon ty na to veris. Mne to akurat zruinovalo kompletne zivot, cize ja nemam dovod pochybovat ani na sekundu.

bella12

Ak ten veštec robí také veci, aj keby sa pritom modlil, nekoná v mene Boha. Ako môže niekto, kto koná mocou Sv. Ducha "odrábať" a zároveň na požiadanie klienta aj niekomu "porobiť"? Boh nikdy nikomu nechce zle a ak by toto urobil, pridal by sa na stranu zlého a poprel by sám seba, už by nebol Bohom.

Ak si myslíš, že máš porobené, zamysli sa nad jednou vecou. Čo si myslíš, že chce zlý duch? On rozsieva zlo a nenávisť medzi ľuďmi. Len sa bude tešiť, ak začneš preklínať tú tetku či ju dáš "porobiť". To je voda na jeho mlyn - nenávisť medzi vami sa bude stupňovať. Ježiš hlásal pravý opak - modlite sa za tých, čo vás nenávidia. Zlo možno premôcť len dobrom, láskou. Ak si myslíš, že tá teta je za tým, modli sa za ňu a stráň sa toho, aby si proti nej bojoval zbraňami zlého.

Inak, zlý často napodobňuje Boha. Svätenú vodu napodobňuje tou uhlíkovou, "odrobením" napodobňuje exorcizmus vysluhovaný kňazom.

pan d.

A verte mi, ze budem spat uplne pokojne bez vycitiek svedomia. Ona si vzala do hlavy, ze ma dostane do hrobu cez porobenie, teda kliatby. Chodi za babami s fotkami a pod., indicii, ze je za tym ona, mam dost.