Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

Ak existuje porobenie, tak musi existovat aj nieco duchovne:) Predpokladam, ze ty neveris ani na kliatby a pod. veci. Asi si mal stastie a nemusel si s tym bojovat tak, ako ja. Ale ver mi na sto percent, kliatby jestvuju. Ja som kvoli nim prezil peklo na Zemi.
Dnes som este tetke nedal porobit, nejak som na to nemal cas, ale myslim na nu:D

pan d.

Ja poznam dvoch, co sa len modlia a modlia a modlia. A co maju z toho? Nic. Podla mna niektorym ludom jeblo z J. a potom su jasni jak lokse. Len kostol, modlitby, ruzence, schizo.

pan d.

Vlastne veris len v seba. Ja som zil dlhu dobu v milosti posvacujucej a aj tak mi porobili, takze? Aka ochrana? Ziadna.

vinea

pan d...všetko je o ľuďoch
Ja som napríklad katolíčka...no isto neuznávam tie ich pri facke nastav aj druhé líco))
Mám preštudovaných pár náboženstiev vier...nijaká není dokonalá, rôzne náboženstvá viery sú len o financiách, zdrojoch príjmov
Uznávam jedno...pomôž si človeče aj pán boh Ti pomôže))) Takže ako vždy, urob si sám, zariaď si sám...atd atd)))

pan d.

Keby ma Boh chranil, tak by to urobil uz skor a necakal by na to, kedy mi teta da porobit, aby ma znicila.
Take rady, ze treba sa modlit, si strcte za klobuk, nebudem sa modlit k prorokovi.