Aby som sa mal kde vyrozpravat

mate59

ja som z roviny, snehu je u nás beztak málo,len zima býva krutá.Na lyžiach som bol tiež len na SŠ a potom na VŠ na sústredení.Ale už som zabudol lyžovať,ale plávanie, kúpanie, šnorchlovanie, to milujem.

pan d.

Ja som si dnes namontoval na predny blatnik dozadu taku gumu zo stareho bicykla, na ktorom to predstavte si, bolo. Je to normalne, clovek si kupi blatniky a potom ma topanky a spodok nohavic mokre?

vinea

mate :) hehe...tak to máme rovnaké)))
Ale to je aj možno vplyvom rodiny výchovy...my sme tiež také letné stvorenia a zimu nemusíme :) Takže dovolenky atd boli hlavne o vode mori a tak. U nás zimné športy nehrozili a keď som na strednej povinne musela na lyže, tak som na nich stála 1x v živote :) Nik mi nechcel veriť a kukali na mňa ako na marťanku :)))

pan d....toto už aj mne zvyklo urobiť - že napísala pomaly celý román a padlo to :-/ Takže ak už aj píšem dlhší príspevok, tak si ho skopírujem, ak by mi to padlo...a pritom to len tu na www.zdravie.sk zvykne mi robiť

mate59

no veru, niet nad leto,ja žijem len od jari do konca babieho leta, zimu nenávidím,mráz, zimné športy, sneh a mínusové teploty to je nič pre mňa,od konca jesene čakám na jar a teplo.