Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aby som sa mal kde vyrozpravat

vengard

ale nie, on len chcel aby ludia boli dobri a mali sa radi. blazon:)) radsej ho ukrizovali ako keby mali pocuvat take reci.

vengard

Jezis bol idealista a hipik. ale tak skus vysvetlit ludom Boha, slovami to nikto nepochopi, kazdy si to vysvetli po svojom a zas si tam kde si bol. ludia su take teliatka. musis na ne pouzit tvrde zbrane, nebo a peklo, hriech a spasenie, vecny zivot a podobne. co im mohol jezis tliachat o vnutornom osvieteni.

pan d.

Dnes som konecne prebral poslednu lekciu, uz som na to ani nemal nervy. Ked tak citam tie nemecke rozpravky, tak ani nemam pocit, ze by mi tie lekcie nejako extra pomohli:DDD

pan d.

Pokial viem, tak Boh dost pomahal Zidom v roznych vojnach, Jezis toho asi vela podedil po svojej mamke:) Neudal sa na Otca, ak je to jeho syn.

pan d.

Ono takto, to, co povedal J.K. je sice pekne, priam nadherne, ale v praxi nerealizovatelne. Je to zial hlupost. On bol o svojom uceni tak presvedceny, ze skoncil az na krizi. Toto zial chce od svojich nasledovatelov a ja to nikdy neprijmem. Aj keby som v Neho uveril, nikdy by som jeho ucenie neprijal kompletne. Je to nemozne. Ja sa nenecham ukrizovat, ani potupovat nikym.