Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
mate tak to je super :) My čo zvykneme chodiť na jednu chatu, tak tam je veľká krásna priehrada :) No ísť do nej som sa ešte neodvážila, ale zas cez zimu, keď je zamrznuté a všetci sa tam šmýkajú korčuľujú, tak to tam idem))) Ale zas niet nad leto a sedieť na brehu akejkoľvek vodnej plochy :)
ja sa kúpem rád všade,v bazéne, termále, mori,ale najčastejšie chodíme na neďaleký rybník,voda je tam bezvadná.
mate, ale zas není ok ani to, čo rieši teraz pan d...že ostal závislý na liekoch od psychiatričky. Ona to mala ustriehnuť, lebo tie lieky sú fakt návykové. A vidíš, doktorka..
A to ok, že pôjdeš k vode von na slniečko :) Nech Ti vyjde počasie k tomu slneniu a močeniu sa vo vode :)
Ja inak sa vonku okrem bazéna či v mori nikde nekúpavam))) Ešte keď som bola malá, som stála niekde vo vode v potoku a bože, o nohy sa mi obtrel uhor či čo to bolo a odvtedy sa proste takýchto plôch bojím)))
to je jasné, kto čo potrebuje, to vyhladá,ak mu liečitel pomože,je to dobre.
Ja by som sa ale obrátil na lekára skor ako na liečiteľa,asi až by som si nevedel rady,ale zatial musím zaklopat na drevo.
to sa teším na zajtra a štvrtok, lebo bude ešte pekne a strávim pekný čas na slnku a pri vode,kupanie, slnenie milujem.
mate...človek takýchto ľudí vyhľadáva, keď už je zle a nevie si inak pomôcť poradiť, alebo keď už aj medicína "zlyhala", keď už sa vyčerpali všetky iné "logické" riešenia pomoci...myslím toho liečiteľa. A dnes je strašne veľa "podvodníkov" medzi liečiteľmi, veštcami atd atd) Takže až keď to nastane (nikdy nehovor nikdy)) ), tak až vtedy by ich služby využila..ale inak by liečiteľov neriešila..
hehe...Ty máš aale papuľku :))
:D
mate59...ok dík :)
Tak budem skôr tíško a keď ma chytí potreba...tak sa ozvem)))
vinea,to nie, ved sa zapoj, nik ta nevytíska.