Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aby som sa mal kde vyrozpravat

vinea

pan d...lieky pomáhajú, no majú aj vedľajšie účinky (viac než dosť)....obzvlášť závislosť pri týchto liekoch
A zas lieky aj keď sa tak volajú, neliečia všetko
Mal by si to za pomoci lekárky postupne znižovať atd

pan d.

Vsak hej, len mne sa to vidi akosi malo:D Ja som si zvykol uz na taky standard, ze moja rodina na mna pozera ako na Martana. Oni dokazu vyzit aj z tristo eur a mne ani tisicka mesacne nestaci. Mam aj syna a trafenu ex. Ach Boze, tolko pacientov.

pan d.

No, ale zase to u tych Nemcov nie je take zle ako u Anglicanov. Ja ovladam tolko anglickych slov a prd ich rozumiem, len ked to mam napisane.
Okrem toho za moje psychicke problemy mozu aj tie porobenia, ktore som musel preskakat.

pan d.

Mne sa stalo, ze som si cirka rok a pol nemohol zohnat robotu, vsade som posielal svoje zivotopisy, ziadosti a neviem co este a nic. Vtedy som este nechodil ku psychiatricke pravidelne, lebo som to nepovazoval za potrebne. Teraz som zavisly na liekoch, ktore mi nasadili. Ja ich musim brat, lebo dostavam abstinencne priznaky, vtedy mam v hlave chaos.

mate59

významy:mostík,lávka, mostík okuliarov,kobylka, priečne rebro,dokonca gumička na pate teplákov,našiel som zaujímavé idiomy Steg und Weg,auf Weg und Steg,/ cestou necestou, na každom rohu/
Steg je aj kobylka huslí