Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
ďakujem,no ja netrpím žiadnou chorobou vážnejšieho charakteru,fyzicky som fit a duševne ma nič netrápi,tak neviem akú diagnózu by mi povedal.
hehe...toto je jak mužský pokec a keď je človek "len" ženská tak je vyčlenená z klubu))) aach-yoo)))
No, to je to, ze clovek musi vediet strasne vela slovicok. Gramatiku neriesim, tu som vyucoval cirka pat rokov dospelych ludi na kurzoch.
Matej, ak chces, tak ti mozem dat cislo na toho liecitela, co k nemu chodim. Bol by som zvedavy, co by ti povedal. On ti diagnozu stanovi aj cez telefon. Suhlasis? Nemyslim diagnozu psychiatricku, ale duchovnu.
Ja som niekedy na taketo veci neveril, ale zacal som, ked ma celkom zruinovali, takmer, lebo sa este drzim ako tak.
ja v Rakúsku,ale predtým som sa poctivo učil slovíčka ako ty.A za totality som počas prázdnin pracoval vždy v Nemecku.
Matej a ty si sa ako naucil tak dobre po nemecky? Prezrad recept. Urcite si nesedel na riti a nedrvil si sa slovicka tak, ako ja:D
to ti nezávidím, ja naštastie nič také nepoznám.
Ak mam byt uprimny, tak ani neviem cim trpim:) Viem len to, ze obcas mam depresie.
Ja si uz pripadam ako narkoman, liekov po milu jarmilu:D
no ale dnes už prekladáš a ok je to.Či trpíš maniodepresivnou poruchou?Veď peniaze ti tolko nechýbajú.